۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
12:09
کد خبر : 8627303
۱۲:۱۳

۱۳۹۴/۱۱/۰۷
قادری در گفتگو با بسیج:

لغو تحریم، تاثیر فوری بر اقتصاد ندارد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: البته تلاش هایی از سوی دولت صورت گرفته است اما وضعیت همچنان بغرنج تر از آن است که بگوئیم از رکود خارج شده ایم.
جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر عبور از رکود گفت: البته تلاش هایی از سوی دولت صورت گرفته است اما وضعیت همچنان بغرنج تر از آن است که بگوئیم از رکود خارج شده ایم.

وی با اشاره به اینکه این امکان وجود دارد که با حذف تحریم ها بخشی از مشکلات اقتصادی حل و فصل شود، گفت: با این حال همچنین مشکلات اصلی به قوت خود باقی است و به نظر من تا زمانی که مشکلات نظام بانکی حل نشود مشکل ساختاری اقتصاد ایران حل نمی گردد.

نماینده مردم شیراز با بیان اینکه لغو تحریم ها گشایش فوری در اقتصاد ایران نخواهد داشت، خاطرنشان نمود: حل چالش های اصلی اقتصادی در کشور نیازمند مرور زمان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید