۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:49
کد خبر : 8629936
۱۸:۳۵

۱۳۹۴/۱۱/۱۲
مسئول سازمان بسیج اصناف آذربایجان شرقی:

اصناف و بازاریان نقش مهم و موثری در انقلاب داشتند

خبرگزاری بسیج: مسئول سازمان بسیج اصناف سپاه عاشورا با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی و تجلیل از مقام شهدا گفت: اصناف و بازاریان تبریز نقش مهم و موثری در این انقلاب داشته و دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، مهدی غیاثی آیین جشن انقلاب و برنامه های دهه فجر در حوزه اصناف و بازار را مردمی دانست. و گفت: اصناف و بازاریان ولایتمدار خود جوش برنامه های مختلفی را در گرامیداشت این دهه برگزار می کنند.

وی دوره آموزشی سرگروه های صالحین، همایش بصیرتی حجاب و عفاف با مشارکت اتحادیه البسه و پوشاک، دیدار پیشکسوتان بازار و مسئولان اتحادیه ها با خانواده شهدا، افتتاح پایگاه المهدی اتحادیه تابلو فرش سردرود و نان روغنی تبریز، کوهپیمایی اصناف و بازاریان و تجدید میثاق با شهیدان در جوار شهدای گمنام عون ابن علی و نشست بصیرتی خواهران در حوزه خاتم الانبیا اصناف تبریز را از مهم ترین برنامه های سازمان بسیج اصناف در دهه فجر عنوان کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید