۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:50
کد خبر : 8632413
۱۲:۱۶

۱۳۹۴/۱۱/۱۷
کنعانی مقدم:

مسئولین زیربار صدور ویزا نروند

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: اقدام آمریکایی ها را بیشتر یک مانور سیاسی و تبلیغاتی است ومسئولان کشور ما قطعا نباید برای این افراد ویزا صادر کرده وآنها را به رسمیت بشناسندچون این اقدام آمریکائیها داخله در امور ایران محسوب می شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج، حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به مراجعه سه نماینده جمهوری خواه آمریکا به دفتر حافظ منافع ایران توجیه منظور نظارت بر انتخابات پیش روی اظهار داشت: این رویه در خیلی از کشورها روالی است عادی که از گروه های ناظر از سایر کشورها برای نظارت در انتخابات دعوت می کنندومانیزدر خانه احزاب برای نظارت بر انتخابات کشورهای دیگر این اقدام را انجام دادیم.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه این اقدام آمریکایی ها از آنجا که بدون درخواست جمهوری اسلامی انجام شده است بیان گر آن است که جمهوری خواهان به دنبال این هستند که از این پس با تهدیدات، اقدامات مداخله گرانه خود را علیه جمهوری اسلامی تکرار کنند گفت: در شرایطی که تحریم های ضد ایرانی برداشته شده است آمریکایی ها به دنبال آن هستند که تهدیدات را به قوت خود نگه دارند.

 

کنعانی مقدم این اقدام آمریکایی ها را بیشتر یک مانور سیاسی و تبلیغاتی دانست و تصریح کرد: مسئولان کشور ما قطعا نباید برای این افراد ویزا صادر کرده وآنها را به رسمیت بشناسندچون این اقدام آمریکائیها  داخله در امور ایران محسوب می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید