به گزارش خبرگزاری بسیج، پس از تشدید تحریمها علیه ایران و تحریم صنعت خودرو، کارشناسان شرکت پژو بدون توجه به قرارداد این شرکت با ایران خودرو و بدون کوچکترین پایبندی به آن، یک شبه ایران را ترک کردند و به همه سرمایهگذاریهای انجام شده و برنامهریزی صورت گرفته برای تأمین نیاز بازار خودرو ایران پشت پا زدند.
به این ترتیب، در شرایطی که ایران سرمایهگذاری بالایی برای برند پژو انجام داده بود، پس از 23 سال همکاری، طی فراخوانی تنها در عرض یک هفته 30 کارشناس شرکت پژو از ایران خارج شدند.
پس از این اقدام، شرکت پژو هیچ پاسخی به تماسهای ایران خودرو نداد و رابطه پژو و ایران خودرو برای مدتی قطع شد. چنین برخوردی با یک شرکت پس از 23 سال همکاری مشترک، در تاریخ صنعت خودرو جهان بیسابقه بود.
غلامحسین دشتی از اساتید دانشگاه و اقتصاددان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج با اشاره بر اینکه اینکه پژو پیشینه خوبی را در زمان تحریم در برابر ایران نداشته و خسارات زیادی را به اقتصاد ایران و صنایع خودروسازی وارد آورده و متاسفانه دولت مجدد قرارداد بسته است اظهار داشت: آنچه مورد انتقاد جدی است این است که دولت هنوز توضیح شفاف در این موضوع را نداده است دولت محتوای قرارداد با پیوست جزییات را هنوز اعلام نکرده است که آیا واقعا انتقال تکنولوژی است یا صرفا فروش ماشین آلات ؟!
وی با بیان اینکه اگر قرارداد صرفا فروش باشد با توجه به سابقه سویی که شرکت پژو در ایران دارد خسارات وارده بیش از دوران تحریم خواهد بود افزود: با توجه به اینکه ایران در گذشته هم از فواید شرکت پژو بهره مند و برخوردار نشده است به ویژه اینکه در زمان تحریم آنها جزو اولین هایی بودند که قرار بر مشارکت خودرویی داشته اند و اولین هایی که نقض عهد نمودند دولت دقت لازم را نداشته است.
این اقتصاددان خاطر نشان کرد: در زمان تحریم مشارکت ناپایدار پژو موضوع مبهمی بوده است و مشخص کرد که قرارداد به شکلی ارزشمند و کارشناسی شده از سوی ایران نبوده است است و این انتظار را در قرارداد های جدید داریم که دولت توضیحات کامل و شفاف را درباره موضوع پژو و خسارات گذشته و حال را بیان نماید.