۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:15
کد خبر : 8634374
۰۹:۲۲

۱۳۹۴/۱۱/۲۰

کاهش شدید سفر روس‌ها به ترکیه

به گفته مقامات گردشگری آنتالیا، سفر گردشگران روس به ترکیه طی ماه‌های گذشته به شدت کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری بسیج،  به نقل از حریت، سفر گردشگران روس به ترکیه طی ماه های گذشته به شدت کاهش یافته است.

بنا به اعلام مقامات دولتی آنتالیا به عنوان یکی از مقاصد اصلی روس ها در سال های گذشته، سفر گردشگران روس به این منطقه در ماه ژانویه سال 2016 نسبت به سال گذشته 81 درصد سقوط کرده است.

بنا به آمارهای رسمی ارائه شده، به طور کلی سفر گردشگران به آنتالیا نسبت به مدت مشابه سال گذشته 17 درصد کاهش داشته است.

این بدترین آمار سفر گردشگران به آنتالیا در ده سال گذشته است.

گردشگران روس در سال های گذشته از جمله بیشترین مسافران حاضر در آنتالیا محسوب می شدند.

به طور کلی بیشترین گردشگران ورودی به ترکیه در سال های گذشته را روس ها تشکیل می دادند اما با تشدید تنشها بین دو کشور در پی حمله ترکیه به جنگنده روسیه، سفر روس ها به ترکیه به شدت کاهش یافته است.

به نظر می رسد در پی افزایش ناامنی در شهرهای ترکیه، صنعت گردشگری این کشور در حوزه های دیگر نیز شاهد کاهش کاهش شدید محبوبیت و درآمد باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید