۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:11
کد خبر : 8635344
۱۱:۵۶

۱۳۹۴/۱۱/۲۵
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتگو با «بسیج»:

مدیریت ضعیف در قاچاق میوه آشکار شد

عضو کمیسیون کشاورزی گفت: دولت اگر نمی تواند جلوی فساد و رشوه خواری را در سیستم اداری بگیرد به ما بگوید تا با کمک جوانان آموزش دیده و مهارت کسب کرده به گونه کنترل نامحسوس باندهای قاچاق واردات را شناسایی کنیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج، میوه‌های قاچاق به سردخانه‌هایی که در حاشیه باغات تهران قرار دارند، منتقل شده و آنجا دپو می‌شوند سپس توزیع کنندگان، این میوه‌ها را در وانت‌هایی قرار داده و روی آنها را با محصولات داخلی می‌پوشانند و به میدان منتقل می‌کنند.

این حجم انبوه واردات میوه‌ای خارجی به کشور در حالی است که باغداران در استان‎های مختلف دچارآسیب فروان نموده است،باغدارانی که به زحمت میوه‎های مرغوب داخلی خود را می‌فروشند.
گفتنی است براساس اعلام مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی، واردات تمام اقلام میوه به استثنای چند قلم خاص به کشور ممنوع است اما بازار داخلی در دوره‌های مختلف مملو از میوه‌های خارجی گزارش شده است.
قاچاق افسارگسیخته
محمد اسماعیل نیا عضو کمیسیون کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به اینکه رهبری معظم نسبت به واردات میوه خارجی انتقاد داشتند اظهار داشت: من هم به تبعیت ایشان، نسبت به قاچاق میوه از سایر کشورهای خارجی به شدت مخالف هستم و معتقدم دولت هر چه سریع‎تر نسبت به این مهم پیگیری نماید.

وی با بیان اینکه قاچاق میوه، مدیریت ضعیف را نشان می‎دهد افزود: آمار بالای واردات میوه، مدیریت ضعیف دولتمردان را رسوا می سازد که از توانایی لازم در کنترل واردات بی رویه میوه اقدام لازم را انجام نمی‎دهند.

 نماینده مردم بردسکن تاکید کرد: قوانین و کارایی در نظام جمهوری اسلامی وجود دارد جای بس تعجب دارد، برخی قصد ندارند باندهای وارداتی را معرفی کنند و با قاچاق مبارزه کنند!

اسماعیل نیا تصریح کرد: دولت اگر نمی تواند جلوی فساد و رشوه خواری را در سیستم اداری بگیرد به ما بگوید تا با کمک جوانان آموزش دیده  و مهارت کسب کرده به گونه کنترل نامحسوس  باندهای قاچاق واردات را شناسایی کنیم.

وی با انتقاد از اینکه فساد و رشوه خواری، تولید را کمر شکن نموده است افزود: افزایش تعطیلی کارگاه های تولیدی، محصولات کشاورزی که در دست کشاورز مانده است، افزایش جوانان تحصیلکرده، نابودی باغات و مزارع از اثرات قاچاق است پس چرا دولت افراد رشوه بگیر در ادارات را بیرون نمی اندازد و افراد سالم را جایگزین نمی کند؟!

عضو کمیسیون کشاورزی خاطر نشان کرد: باندهای فساد را دولت شناسایی کند، دولت جرات باند شکنی ندارد و فساد آسیب جدی بر پیکره مملکت ایجاد خواهد کرد.

وی در خاتمه گفت: در گمرک چه بسیارند افرادی که با رشوه،  تولید را نابود ساخته اند و دولت هم در پرداخت حقوق شان ذره ای توقف نمی کند، هر چند افراد سالم  وزحمت کش در گمرک وجود دارند ولی  تعدادشان کم است و نمی توانند در برابر فساد بزرگ رشوه خواری، موثر واقع شوند،دولت افراد ناسالم را با سالم در مبادی گمرک جایگزین نماید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید