خبرگزاری بسیج - سرویس اخبار ویژه
پس از آنکه بلومبرگ سفارش غیرکارشناسانهی خرید هواپیماهای پهن پیکر توسط دولت روحانی را سورپرایز ایران به فرانسه برای نجات خط تولید ایرباس A380 خوانده بود روزنامهی خانوادگی هاشمی رفسنجانی اینبار این موضوع را دستمایهی طنز قرار داد.
آرمان نوشت:« خب مردم كه به جز مشكل بيكاري، معيشت، گراني، مسكن، ازدواج، حقوق بازنشستگي مشكل خاصي ندارند. حالا درست است كه ما هواپيماهايي خريداري كردهايم كه براي آنها باند فرود مناسب نداريم، اما ميتوانيم با در اختيار قرار دادن چتر نجات به مسافران، با خلبان هواپيما هماهنگ كنيم كه بالاي خانه هر مسافر يك«نيش ترمز» بزند تا مسافر مورد نظر با استفاده از چتر نجات، روي سقف خانهاش فرود بيايد و بدينسان هزينه رفت و آمد هم كم ميشود، بعد يكي از خدمه هواپيما ساك و چمدان مسافر مورد نظر را براي او پرت كند، تا حمل و نقل راحتتر بشود، كجاي اين كار مشكل دارد؟! اصلا ما استاد اينجور تصميمگيريها هستيم. »
این روزنامه برای توجیه این خرید حسن روحانی اقدامات صدا و سیما و دولت قبل را زیر سوال برد و نوشت:« زماني كه رئيس سازمان صدا و سيما از ميزان بودجه پیشنهادی دولت به اين سازمان انتقاد كرد و دولت آن را به كفش خود نيز حساب نكرد، مديران اين سازمان در اقدامي متقابل، سخنراني رئيسجمهور را قطع كردند و به جاي آن آموزش آشپزي و طبخ آش دوغ پخش كردند و در پاسخ به اعتراض بينندگان گفتند: «مگه شما هنوز تلويزيون ميبينيد؟! ديگر صدا و سيما بايد چه كار كند كه شما خجالت بكشيد و برنامههاي ديگر را تماشا كنيد؟ ديگر مسئولان سابق وزارت ارشاد بايد چه كار ميكردند كه سينما از ريشه كنده شود؟ آن وقت آقاي كمال تبريزي ميآيد و ميگويد«در دولت قبلي نميگذاشتند فيلم بسازم.» خب اين مساله تنها تقصير دولت قبلي نبود.»»