۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:13
کد خبر : 8640236
۰۹:۲۵

۱۳۹۴/۱۲/۰۲
مسؤول بسیج مهندسین کشاورزی خراسان رضوی در گفتگو با «بسیج» عنوان کرد

شعارهای مضحک رونق اقتصادی از سوی اصلاح‌طلبان!

بسکابادی گفت: نفاق در هر جامعه‎ای در ابعاد مختلف اعم از اقتصادی می‎تواند جامعه را به بزک ظاهری که در باطن پوشالی بیش نیست مبدل سازد که بسیار خسارت آفرین است لذا شعار اقتصادی دادن به مردم بدون اقتصاددان اقدامی غیر مفید و مضحک محسوب می‎شود.

محمد بسک‌آبادی مسؤول بسیج مهندسین کشاورزی استان خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با تأکید بر لزوم اختصاص کرسی های مجلس به افراد متخصص، اظهار داشت: آنچه مهم به نظر می‎رسد و متمایز کننده در بین افکار عمومی و اقشار متخصص است تخصص گرایی و علم محوری می‎باشد که در این میان اقتصاد اسلامی از جایگاه ویژه برخوردار است.

وی با بیان اینکه اصلاح طلبان باید نقاب نفاق را بردارند، افزود: نفاق در هر جامعه‎ای در ابعاد مختلف اعم از اقتصادی می‎تواند جامعه را به بزک ظاهری که در باطن، پوشالی بیش نیست مبدل سازد که بسیار خسارت آفرین است لذا شعارهای اقتصادی دادن به مردم بدون اقتصاددان اقدامی غیر مفید و مضحک محسوب می‎شود.

بسکابادی خاطر نشان کرد: علم و تخصص به قدری مهم است که می‎تواند مرزبندی پیشرفت و پسرفت اقتصاد جامعه را بنا نهد و در اداره کشور بلاخص در شرایط نامساعد اقتصادی کنونی امری ضروری است.

وی افزود: علم و تخصص در کتب روایی و احادیث بسیار تاکید شده است منجمله از فرمایشات امام رضا(ع) است که جهان در سلطه دانشمندان و دانش گرایان قرار خواهد گرفت  اصلاح طلبان خود را منفک از جریانات علمی و اقتصادی معرفی نموده‎اند و اینگونه چهره بزک شده خود را که فاقد علم اقتصاد و تخصص می‌باشند به سایرین معرفی می‎سازند.

وی در پایان با تأکید بر لزوم حضور متخصصین اقتصادی در مجلس دهم، اذعان کرد: مدیریت کشور بدون اقتصاددانان متعهد و زبده میسر نیست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید