۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:52
کد خبر : 8640237
۰۸:۴۱

۱۳۹۴/۱۲/۰۲
یک استاد دانشگاه در گفتگو با «بسیج» مطرح کرد

خلأ حضور حتی یک اقتصاددان در لیست اصلاح‌طلبان

استاد دانشگاه گفت: اساس ایجاد مجلس و ورود نمایندگان مردم این است که بر اساس بینش های گوناگون و در ابعاد مختلف بتوانند به واسطه قانونگذاری، کشور را هدایت نمایند و اقتصاد از جمله حوزه های مهم در مدیریت یک کشور است و حضور اقتصاددان مولفه اساسی است.

احمدرضا بسیج استاد اقتصاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به فقدان حضور اقتصاددان در لیست اصلاح طلبان برای مجلس دهم، اظهار داشت: اساس ایجاد مجلس و ورود نمایندگان مردم این است که بر اساس بینش های گوناگون و در ابعاد مختلف بتوانند به واسطه قانونگذاری، کشور را هدایت نمایند و اقتصاد از جمله حوزه های مهم در مدیریت یک کشور است و حضور اقتصاددان مولفه اساسی است.

وی با بیان اینکه تخصص، لازمه  ورود به انتخابات است، افزود: متاسفانه اصلاح طلبان بسیاری از حوزه‎های کشور را در خلأ علمی نگه داشته اند، التزام به تعهد، علم گرایی، تخصص و کارایی برای تصرف مسوولیت امری ضروری است که در لیست اعلامی اصلاح طلبان این تخصص وجود ندارد.

این استاد دانشگاه خواستار کناره گیری افراد غیر متخصص از عرصه رقابت انتخابات شد و تصریح کرد: افرادی که از توانایی اقتصادی کشور برنمی‎آیند هر چه سریعترکناره گیری کنند و عرصه را به فعالان اقتصادی بسپارند که می‎توانند در جهت پیشبرد مشکلات اقتصادی کشور گامی موثر بردارند و علاوه بر سیاست مدن و سیاست محوری سایر ابعاد نیز از الزامات اساسی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید