
خبرگزاری بسیج مازندران، سردار محمدحسین بابایی در همایش فاطمی روحانیون مازندران گفت: سازمان روحانیت هم در بخشی از انقلاب دچار غفلت شد که ثمره آن پدیده جوان دوم خرداد و اصلاحات است.
سردار بابایی افزود: با دقت در فرامین حضرت آقا از دهه 70 می یابیم که سمت و سوی حرف معظم له به روحانیت و سپاه است.
وی ادامه داد: جریان تهاجم فرهنگی که بذرش کاشته شد همان جریان دگر اندیش اصلاحات بود که امروزه نقش سرباز امریکا و اسرائیل را اجرا می کند.
فرمانده سپاه کربلا با اشاره به اینکه تعدد احزاب و گروهها در جهت انحراف ذهن مردم است گفت: در نظام اسلامی دو جریان بیشتر وجود ندارد، جریان انقلاب و جریان ضد انقلاب و درک این موضوع برای همه ساده نیست.
مسئول ارشد سپاه مازندران یادآور شد: در پیچ تاریخی امروز، نقش روحانیت حرب الهی باید مشخص شود لیکن در جامعه ما، روحانی بی تفاوت و البته فراتر از آن ضد انقلاب هم خود نمایی می کنند.
وی با انتقاد از نامشخص بودن متولی فرهنگی و اقتصادی اظهار داشت: گرچه وظایف حوز های مذکور مشخص شد اما عملی در خور جامعه انقلاب اسلامی از متولیان بروز نمی کند.
سردار سپاه کربلا بیان کرد: باید اندیشید چه میزان از توان روحانیون انقلابی در جبهه های فرهنگی استفاده می شود؟
فرمانده سپاه مازندران خاطر نشان ساخت: نیروهای انقلابی باید با طرح های قوی و جدی تری نیاز جامعه را مرتفع کنند.
سردار بابایی گفت: آخوند مکتب امام (ره) باید سیاست و دیانت او براین اصل استوار باشد که این دو را با هم بیامیزد تا جهان را اداره کند.