۱۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 07 June 2025
16:48
کد خبر : 8641570
۱۲:۳۹

۱۳۹۴/۱۲/۰۲
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان غربی گفت:

به دنبال الگوسازی مصرف در هزینه‌های جاری سلامت استان آذربایجان غربی هستیم

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان غربی گفت: در موضوع اقتصاد مقاومتی به دنبال این هستیم تا برای الگوسازی در زمینه مصرف و صرفه جویی در هزینه‌های جاری استان تلاش کنیم و که برای تحقق آن به فرهنگ سازی نیاز دازیم.
به گزارش خبرگزاری بسیج، دکتر کاظم تارقلی، درباره برنامه‌های انجام شده بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان غربی در سال ۹۴ گفت: امسال تلاش کردیم با توجه به سهمیه استان ماموریت‌هایی که سازمان بسیج جامعه پزشکی کشوری به ما محول کرده بود از جمله جذب، سازماندهی و به کارگیری نیروهای بسیجی را محقق کنیم همچنین بسیجیان از حالت عادی به فعال ارتقا پیدا کردند.

وی در ادامه افزود: در به کارگیری نیروهای بسیجی حدود ۲۲۰ تیم تخصصی و عمومی به مناطق محروم فرستاده شدند و دو بیمارستان ثابت را برپا کردیم؛ یک بیمارستان صحرایی و پنج تیم تخصصی به مناطق محروم شهرستان‌های استان از جمله خوی، سردشت، مهاباد و پیرانشهر ارسال شدند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان غربی با اشاره به اینکه با ارائه ۳۰۰ مورد خدمات و تجهیزات در مناطق محروم در سال ۹۴ حدود ۲۲ هزار نفر خدمات دریافت کردند، تصریح کرد: در بیمارستان‌های صحرایی به ۱۲ هزار نفر خدمات ارائه شده است و اگر برپایی ایستگاه سلامت در استان آذربایجان غربی را نیز در نظر بگیرید به شکل کلی حدوداً ۴۰ هزار نفر خدمات در سال ۹۴ به مردم این استان ارائه شده است.

وی ادامه داد: تا دهه فجر امسال ۹۰ درصد از برنامه‌های بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان غربی محقق شده است که باقی اقدامات نیز شامل پوشش اردوهای راهیان نور است که از ۱۵ اسفند آغاز می‌شود که با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان با بهداری سپاه انجام می‌شود.

باید به موضوع بهداشت و پیشگیری توجه بیشتری داشته باشیم
تارقلی گفت: به دنبال این هستیم تا در سال آینده امتداد این مسیر را به شکل کامل اما با تغییر نگرش داشته باشیم همچنین به موضوع بهداشت و پیشگیری توجه بیشتری داشته باشیم به شکلی که آموزش‌های بهداشتی بیشتری را ارائه دهیم.

وی درباره اجرای سیاست‌های کلان و اقدامت لازم در استان آذربایجان غربی نیز تصریح کرد: در راستای سیاست‌هایی که مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی بیان کردند اقداماتی را در سال ۹۳ و ۹۴ انجام دادیم اما در کل باید متولیان بخش‌های مختلف حوزه سلامت از جمله کارکنان و اساتید پزشکی در استان را توجیه کنیم؛ اقدامات انجام شده بیشتر در قالب برپایی همایش‌هایی بوده است تا افراد مسئول از جهت ذهنی اغنا شوند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان غربی در ادامه افزود: در گذشته سیاست پیشگیری از افزایش جمعیت را در پیش گرفته بودیم اما اکنون سیاست کلان کشور تغییر کرده و به سمت تعالی جمعیت پیش رفته است پس در دو سال گذشته به دنبال بیان دلایل تغییر سیاست‌ها بودیم.

صرفه جویی در هزینه‌های جاری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است
وی درباره اجرای طرح‌های مربوط به اقتصاد مقاومتی در استان آذربایجان غربی گفت: در حوزه اقتصاد مقاومتی چند پروژه و طرح از جمله صرفه جویی در مصرف را در حلقه‌های صالحین مطرح کردیم به این دلیل که ریخت و پاش در عرصه درمان کشور بسیار زیاد است.

تارقلی، در ادامه افزود: به عنوان نمونه بسیجیان در یک بیمارستان یک طرح را اجرا کردند که درباره مصرف بی‌رویه سرنسخه، دستکش‌های لاتکس و دستمال کاغذی صرفه جویی انجام شد و در مدت سه ماه نزدیک به ۲۰ میلیون تومان در این بخش هزینه کاهش یافت و ما این موضوع را به شکل یک الگو مطرح کردیم.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان آذربایجان غربی اظهار کرد: به دنبال این هستیم تا در بحث اقتصاد مقاومتی صرفه جویی و رعایت در مصرف را داشته باشیم و در واقع برای الگو سازی در زمینه مصرف در هزینه‌های جاری استان تلاش کنیم که برای تحقق آن به فرهنگ سازی نیاز داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید