۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:59
کد خبر : 8642240
۱۱:۳۲

۱۳۹۴/۱۲/۰۵
معاون پژوهشی حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویر احمد در گفتگو با «بسیج»:

خوانندگی زنان با اهداف نظام اسلامی منافات دارد

معاون پژوهشی حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویر احمد گفت: نظام ما اسلامی است دولت باید به این مسائل توجه بیشتری داشته باشد در بحث موسیقی اعمال ناشایست و مبتذلی صورت می گیرد که هر روز شاهد آن هستیم.
سید حسین رضوی معاون پژوهشی حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویر احمد در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج در خصوص خوانندگی زنان گفت: ترویج موسیقی و خوانندگی زنان با اهداف نظام اسلامی منافات دارد.

وی افزود: اینها همه بر ایدئولوژی اسلام و تشیع استوار است که غایت انسان را رسیدن به خدا می داند و چنین اتفاقاتی می تواند راهزن این مسیر باشد و مردم را از رسیدن به این راه باز دارد.

رضوی گفت: در نظامی که اسلامی است دولت باید به این مسائل توجه بیشتری داشته باشد متاسفانه توهین هایی در نشریات داریم و در بحث موسیقی اعمال ناشایست و مبتذلی صورت می گیرد که هر روز شاهد آنها هستیم.

معاون پژوهشی حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویر احمد اظهار داشت: حرف هایی که ما گاهی اوقات از بعضی از مسئولان می شنویم با اسلام سازگار نیست اینکه مسئولان می گویند وظیفه پلیس اجرای اسلام نیست جای تعجب دارد ما حکومت اسلامی را بنا گذاشتیم برای اجرای اسلام و برای اینکه دین حاکم باشد.

رضوی تأکید کرد: اگر قرار باشد مسئولان خودشان با چنین کارهایی پایه های دین را سست کنند فکر می کنم بسیار کار اشتباه و غلطی است مراجع ما همواره در برابر این کارها موضع گرفته اند ما هم به عنوان یک مسلمان و کسی که خود را معتقد به اسلام می داند خواستار این هستیم که دولت در این زمینه بسیار دقت کند ما در یک نظام اسلامی زندگی می کنیم بنابراین اعمال و رفتار و قوانین ما همه باید طبق موازین اسلامی باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید