۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:00
کد خبر : 8642460
۲۰:۲۰

۱۳۹۴/۱۲/۰۵
"تشیع انگلیسی و تسنن آمریکایی خطر جدی برای اصل اسلام است"

نباید راه امام را گم کنیم

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: اگر ملت راه امام را گم کند یا نسبت به امام و ولایت بی‌اهمیت باشد به طور قطع سیلی خواهد خورد چراکه ولی‌فقیه نقشه راه و مسیر صحیح حرکت را مشخص می‌کند پس مراقب باشیم راه امام را گم نکنیم.

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، حجت‌الاسلام محمد ذبیحی در گردهمایی سیاسی که در سپاه ناحیه مقاومت محلات برگزار شد در جمع بازنشستگان و بسیجیان این شهرستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محلاتی اظهار داشت: شهید محلاتی یکی از افرادی بود که در تمامی صحنه‌های انقلاب حضو.ری پر رنگ داشتند و برای به ثمر نشستن انقلاب اسلامی اهتمام ویژه‌ای داشتند.

وی افزود: انقلابی بودن ویژگی این شهید والامقام است و گرنه هیچ تفاوتی با دیگر افراد جامعه نداشتند، این ویژگی بود که شهید محلاتی را در این انقلاب ماندگار کرد.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: آنچه که از زمان وقوع انقلاب اسلامی مهم بوده این است که این انقلاب مردمی همچنان ماندگار است، اگر ملت راه امام را گم کند یا نسبت به امام و ولایت بی‌اهمیت باشند به طور قطع سیلی خواهد خورد چراکه ولی‌فقیه نقشه راه و مسیر صحیح حرکت را مشخص می‌کند.

حجت‌الاسلام ذبیحی با اشاره به ارکان مهم انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی چهار رکن مهم و اساسی داشت که شامل ملت، وحدت، اسلام و رهبری است، آنچه که مردم را در کنار یکدیگر جمع کرده اسلام است اسلامی که جوانان را به مبارزه با ظلم و کفر فرا می‌خواند.

وی افزود: غرب و دشمنان نظام اسلامی این اسلام حاکم بر کشور را نمی‌خواهند، استکبار جهانی به دنبال ترویج اسلام تهجر است اسلامی که می‌خواهد به عقب برگردد، آمریکا به دنبال اسلام سکولار و اسلام منهای فاقد انقلاب است، اسلام تجدد را می‌خواهند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: استکبار جهانی و استعمار پیر اسلام تشیع و اسلام تسنن را به وجود آورده‌اند که تشیع انگلیسی و تسنن آمریکایی خطر جدی برای اصل اسلام هستند، آنان پروژه نفوذ را کلید زده‌اند و معتقد هستند زمانی می‌توانند نفوذ کنند که ولایت فقیه را زده باشند.

حجت‌الاسلام ذبیحی ادامه داد: برخی از اندیشکده‌های آمریکا اعلام کرده‌اند که نمی‌توانند مستقیم با ایران وارد جنگ شوند از این‌رو به دنبال تحریف اندیشه‌ها و خط حضرت امام‌خمینی(ره) هستند و در این مسیر از اقوام و نزدیکان حضرت امام استفاده می‌کنند تا به اهدافشان دست پیدا کنند.

وی افزود: بعضی از آاقایان برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی طرح‌هایی مطرح کردند از جمله طرح شورای رهبری، نظارت بر ولایت فقیه و حذف شعار انقلابی "مرگ بر آمریکا" کسانی که قصد دارند به ارکان اصلی انقلاب اسلامی ضربه بزنند، باید هوشیار باشیم.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: راه روشن و افردا نیز مشخص هستند، برای رآی اصح و صالح ابتدا با استدلال خود جلو برویم و چنانچه نیازمند مشورت بودیم با افراد متدین و معتمد مشورت کنیم تا افراد اصلح و متعهد که ولایی بوده و دل در گرو انقلاب اسلامی دارند به مجلس راه پیدا کنند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید