۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:27
کد خبر : 8643453
۱۳:۴۱

۱۳۹۴/۱۲/۰۸

آمریکا از جایگزین B-52 رونمایی کرد+تصاویر

نیروی هوایی آمریکا از برنامه خود برای تولید صد بمب افکن فوق سری تا اواسط سال های 2020 میلادی خبر داده است. به ادعای وزیر نیروی هوایی آمریکا، بمب افکن رادار گریز بی-21 جدیدترین نوع بمب افکن ساخت این کشور است.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه خبری "راشا تودی"؛ نیروی هوایی آمریکا برای نخستین بار تصویری از بمب افکنی که جایگزین بی-52 می شود منتشر کرده است.

جدیدترین نوع بمب افکن رادار گریز آمریکا رونمایی شد + عکس

این بمب افکن سری که غیرقابل ردیابی است روز گذشته طی مراسمی رونمایی شد.

جدیدترین نوع بمب افکن رادار گریز آمریکا رونمایی شد + عکس

بنابر این گزارش، وزیر نیروی هوایی مدل این بمب افکن را بی-21 اعلام کرده است اما ممکن است نام آن تغییر کند. هزینه ساخت نمونه اولیه این بمب افکن حدود 100 میلیارد دلار عنوان شده است.

جدیدترین نوع بمب افکن رادار گریز آمریکا رونمایی شد + عکس
"دبورا لی جیمز"در ادامه گفت: تاکنون یک تصویر داریم، طراحی آن نیز تکمیل شده است، اما هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است.

جدیدترین نوع بمب افکن رادار گریز آمریکا رونمایی شد + عکس
بمب افکن بی-21 اسپیریت

راشا تودی نوشت: ظاهر آشنای این بمب افکن تصادفی نیست چراکه ساخت گروه "نورثروپ گرومن" است؛ پیمانکار مدل بی-21 اسپیریت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید