۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
17:05
کد خبر : 8644914
۱۳:۳۰

۱۳۹۴/۱۲/۱۱

آگهي نتيجه انتخابات

معاون استاندار و فرماندار شهرستان شاهرود و رئيس حوزه انتخابيه شاهرود وميامي با انتشار اطلاعيه اي ميزان آراي كسب شده نامزدهاي دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در اين حوزه را اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، معاون استاندار و فرماندار شهرستان شاهرود و رئيس حوزه انتخابيه شاهرود وميامي با انتشار اطلاعيه اي ميزان آراي كسب شده نامزدهاي دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در اين حوزه را اعلام كرد.

سيد محمدرضا هاشمي در اين اطلاعيه تعداد آراي جمع آوري شده را ۱۳۰هزار و ۳۲۰ برگ راي اعلام كرده است كه سيد حسن حسيني شاهرودي با كسب ۴۹ هزار و۹۷۰ راي بيشترين راي را كسب كرده است.

بر اين اساس، علي اصغر خاني با كسب ۲۳هزار و۴۲۴ راي دوم و محمدحسين صادقي با ۱۲هزار و ۹۶۵ راي در رده سوم قرار گرفته است.

۱۷ داوطلب در رقابت هاي دهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي حوزه انتخابيه شاهرود و ميامي شركت كرده بودند.

در اين حوزه ۲۷۹ شعبه اخذ راي پيش بيني شده بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید