۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:16
کد خبر : 8645432
۱۲:۵۳

۱۳۹۴/۱۲/۱۲
اوحدی خبر داد

اعزام حج تمتع در نیمه دوم خرداد ماه

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه زمان اعزام حج تمتع سال 95 بر اساس برنامه هایی که صورت گرفته در نیمه دوم خرداد ماه است، گفت: مبلغ 5 میلیون تومان، هزینه علی الحساب حج تمتع سال 95 است.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سعید اوحدی در گفت‌و‌گوی زنده شبکه خبر در رابطه با حج تمتع و حج عمره در سال 95 اظهار کرد: براساس مصوبه دولت جمهوری اسلامی ایران سفر زیارتی عمره همچنان در حالت تعلیق است تا وضعیت صدور حکم و مجازات نسبت به دو پلیس مجرم در فرودگاه جده که مرتکب جرم شدند مشخص شود.
وی افزود: براساس اطلاعیه سازمان حج و زیارت ثبت‌نام متقاضیان تشرف حج تمتع سال 95 از دیروز در تمامی شعب بانک ملی با افتتاح حسابی به نام خود زائر شروع شده است.

اوحدی مطرح کرد: زائرانی که دارای فیش ودیعه گذاری تاریخ 24 خرداد 85 هستند، دو هفته فرضت دارند تا به یکی از شعب بانک ملی مراجعه و برای بازگشایی حسابی به نام خود زائر اقدام کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه زمان اعزام حج تمتع سال 95 بر اساس برنامه هایی که صورت گرفته در نیمه دوم خرداد ماه است، گفت: مبلغ 5 میلیون تومان، هزینه علی الحساب حج تمتع سال 95 است. و قسط دوم مانند دو سال گذشته در هفته اول اردیبهشت ماه از زائر دریافت می‌شود که همزمان با قسط دوم اطلاعات و جزئیات برنامه سفر را اعلام خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه زمان اعزام حج تمتع سال 95 بر اساس برنامه هایی که صورت گرفته در نیمه دوم خرداد ماه است، عنوان کرد: برنامه ریزی و هماهنگی‌های لازم برای نحوه صدور قوانین با شرایط فعلی طبق انعقاد وامضای تفاهم نامه با وزارت حج عربستان است. بر اساس مصوبه دولت جمهوری اسلامی ایران سفر زیارتی عمره همچنان در حالت تعلیق است تا وضعیت صدور حکم و مجازات نسبت به دو پلیس مجرم در فرودگاه جده که مرتکب جرم شدند مشخص شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید