۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
12:17
کد خبر : 8645685
۰۹:۴۶

۱۳۹۴/۱۲/۱۳
استانداراردبیل:

استفاده از ظرفیت‌ دانشگاه‌ها در توسعه استان

این امر نقش بسزایی در زمینه رفع موانع اشتغال در منطقه دارد و دانشجویان می‌توانند با فعالیت در زمینه حل مشکلات مطرح استان گام اساسی در راستای تحقق اشتغال خود بردارند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، مجید خدابخش در سومین همایش مدیران و اعضای هیئت علمی در دانشگاه محقق اردبیل اظهار داشت: یکی از نیازهای اساسی برای حل مشکلات استان در عرصه‌های مختلف مشارکت دانشگاه‌ها و دانشجویان است که نیاز است در این راستا تحقیقات و پژوهش‌های دانشجویان متناسب با مشکلات استان باشد تا بتوانیم اردبیل را از رکود حاکم در منطقه خارج کنیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه و دانشجوبان نقش بسزایی در دوران پساتحریم برای توسعه استان دارند، ‌افزود: نیاز است تا از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها، مراکز و هیئت‌های علمی برای توسعه استان در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی استفاده شود چرا که این امر نقش بسزایی در زمینه رفع موانع اشتغال در منطقه دارد و دانشجویان می‌توانند با فعالیت در زمینه حل مشکلات مطرح استان گام اساسی در راستای تحقق اشتغال خود بردارند.

استانداراردبیل بیان کرد: از اولویت‌های اساسی استان اردبیل راه‌اندازی 4 مگاپروژه منطقه آزاد تجاری، پایاب سد خداآفرین، منطقه ویژه اقتصادی نمین و پهنه‌های معدنی است که برای تکمیل و افتتاح این پروژه‌ها دراستان اقدامات بسیار خوبی انجام شده است که در آینده شاهد نتایج و خروجی مثبت این اقدامات می‌شویم.

خدابخش با اشاره به اینکه مردم اردبیل ماهانه 55 میلیارد تومان یارانه دریافت می کنند، گفت: اگر که این مقدار یارانه صرف پروژه راه‌آهن اردبیل می‌شد به یقین پروژه راه‌آهن اردبیل به بهره‌برداری می‌رسید اما اگر که از بعد اجتماعی این موضوع را تحلیل و بررسی کنیم اخذ یارانه حق مسلم هر فردی است که باید در راستای تکمیل و راه‌اندازی این پروژه عظیم از اعتبارات صندوق توسعه ملی بهره گرفت.

وی تصریح کرد: در حال‌ حاضر 50 هزار فارغ‌التحصیل بیکار در رشته‌های مختلف دانشگاهی وجود دارد که متاسفانه بسیاری از این رشته‌ها متناسب با نیاز بازار کار نبوده و باید دانشگاه‌ها با ارزیابی نیازهای بازار کار رشته‌های جدید را تدوین کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید