۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
15:30
کد خبر : 8647011
۱۱:۰۷

۱۳۹۴/۱۲/۲۲
یک کارشناس اقتصادی در گفتگو با «بسیج»:

سودجویی وام مسکن از زوج‎های جوان!

یک کارشناس اقتصادی گفت: سود جویی در بازار مسکن این بار زوج‎های جوان را قربانی اهداف خود نموده است.

"نصیب شناسی" کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: دولت وام 160 تومانی را بر اساس کدام درآمد و چه قشری از افراد جامعه سنجیده است افرادی که بازار مسکن را در اختیار خود دارند یا زوج‎های جوان؟!

وی با بیان اینکه دولت سودجویان مسکن را شناسایی کند افزود: دولت وام مسکن را بدون در نظر گرفتن شرایط اکثریت زوج‎های جوان را در نظر گرفته است با یک بررسی جامع نگرانه چند درصد زوج‎های جوان که حقوق دونفر شاغل شان به 3 میلیون تومان می‎رسد؟!

این کارشناس مسائل اقتصادی خاطر نشان کرد: بسیاری از زوج‎ها و خانواده‎ها باز پرداخت مسکن مهر را ندارند و معوقات بانکی‎شان سرآمده است چگونه دولت اینگونه برنامه ریزی دارد؟!

وی افزود: دولت مستندات آماری را به جامعه نشان دهد تا واقعیات وام گیرندگان مسکن  نشان داده شود که به چه میزان زوج‎های جوان تشکیل می‎دهد.

"شناسی" در خاتمه تاکید کرد: سود جویی در بازار مسکن این بار زوج‎های جوان را قربانی اهداف خود نموده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید