۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
16:08
کد خبر : 8647028
۱۴:۰۶

۱۳۹۵/۰۱/۱۵

حامی کودتا در مجلس

حتی رای‌نیاوردن ابوترابی‌فرد نیز واکنشی است به رفتارهای همین سیستم و مردم طبیعتاً این‌گونه پاسخ می‌دهند...

خبرگزاری بسیج - سرویس اخبار ویژه

مسعود پزشکیان نماینده‌ی اصلاح‌طلب مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایلنا سیستم و سازوکار قانونی جمهوری اسلامی ایران را زیر سوال برد.

پزشکیان به سایت خبری ایلنا وابسته به اصلاحات، گفت:« هنگامی که فردی همچون آقای ابوترابی‌فرد که فرد مثبت و منصفی است، در این سیستم رای نمی‌آورد، یعنی بخشی از کار ایراد دارد اما حتی رای‌نیاوردن ابوترابی‌فرد نیز واکنشی است به رفتارهای همین سیستم و مردم طبیعتاً این‌گونه پاسخ می‌دهند.»

هرچند معضلات اقتصادی و رکود بی سابقه‌ی حال حاضر بالاخص در روز‌های انتهایی سال و پیش و پس از عید بازار‌ها را خلوت و کسبه‌ را سخت نا‌امید کرده است با این حال همانطور که بسیاری از تحلیل‌گران سیاسی اذعان داشته‌اند ،دغدغه‌ی اصلی جناح اصلاح طلب رفع حصر سران فتنه و تلاش برای انتقام سیاسی از دیگر رقبا است.تا انجا که پزشکیان صراحتا می گوید :« ما می‌توانیم در دانشگاه‌ها و مجامع بین‌المللی به راحتی با منطق اسلامی از دیدگاه و نظرمان دفاع کنیم اما با ممنوعیت، حذف، تحریم و حصر راه به جایی نمی‌بریم...کلید گشایش مشکل ممنوع‌التصویری آقای خاتمی و همچنین مسئله حصر تنها در دست یک نفر نیست و تا زمانی که هماهنگی کامل میان دولت، مجلس، قوه قضاییه و نیروهای امنیتی به وجود نیاید، این مشکل‌ها حل نخواهد شد.»

وی با اشاره‌ای به سخنان رهبری در خصوص احیای کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها گفت:«این چگونه آزاداندیشی‌ای است که دانشجویان نمی‌توانند نام رئیس‌جمهور و نخست وزیر سابق را به زبان بیاوردند؟!» پزشکیان همچنین بدون اشاره به نقش پررنگ رئیس دولت اصلاحات در کودتای سبز سال 88 اظهار داشت:« چگونه ممکن است نتوانیم نام فردی که همین یک دهه پیش رئیس‌جمهور کشور بوده و در پیشرفت کشور تاثیر بسزایی داشته‌است؟!»

لازم به یادآوری‌است درست یک روز پس از سخنرانی حسن روحانی به مناسبت 16 آذر 94 حراست دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات با حمله‌ی گازانبری به دفتر بسیج دانشجویی این دانشگاه دانشجویان را محبوس کردند!


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید