۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:08
کد خبر : 8647616
۱۵:۲۲

۱۳۹۴/۱۲/۱۷
فرمانده قرارگاه حمزه(ع):

رزمندگان ایران اسلامی متحد و هماهنگ در برابر دشمنان ایستاده اند

فرمانده قرارگاه حمزه سید الشهدا(س) سپاه در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهید مهدی و حمید باکری و 12 هزار شهید آذربایجان غربی گفت: رزمندگان ایران اسلامی همواره متحد و هماهنگ در برابر توطئه های دشمنان ایستاده اند.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، سردار محمد تقی اوصانلو افزود: شهدا با نثار جان خویش از خود برای حفظ نظام هزینه کردند و ادامه راه و روش انها وظیفه تک تک احاد ملت است.

فرمانده قرارگاه حمزه سید الشهدا (س) گفت: استکبار جهانی با وجود اینکه می داند اتحاد و همبستگی ایران اسلامی هرگز از میان نمی رود، بازهم با روش های مختلف در صدد توطئه افکنی در میان مردم هستند که شاهد هستیم تمام این توطئه ها و دسیسه ها با بصیرت و روشنفکری مردم خنثی می شود.

سردار اوصانلو اظهار کرد: رشادت های دریاداران و دیگر نیروهای تابعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برابر تهاجمات مختلف آمریکا و کشورهای حامی این کشور نشانه ای از توان نیروهای نظامی کشور است.

وی گفت: نیروهای مسلح ایران اسلامی همیشه آماده مقابله با تهدیدات دشمن هستند و این امر غیرقابل انکار است.

مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان مهدی و حمید باکری و 12 هزار شهید اذربایجان غربی با حضور مسوولان کشوری و استان آذربایجان غربی و خانواده های ایثار گران در ارومیه برگزار شد.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید