۱۴ / تير / ۱۴۰۴ - 05 July 2025
01:29
کد خبر : 8648539
۱۱:۳۶

۱۳۹۴/۱۲/۱۹
مدیر راهیان نور مرکز اردویی سپاه نینوا خبرداد:

برپایی نمایشگاهی از عملکرد سپاه نینوا در راهیان نور

سید احمد حسینی از برپایی نمایشگاهی از عملکرد سپاه نینوا در راهیان نور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ؛سرگرد پاسدار سید احمد سادات حسینی مدیر راهیان نور مرکز اردویی سپاه نینوا در مصاحبه با خبرنگار بسیج اظهار کرد :راهیان نور یک حرکت فرهنگی و رفتن به سمت نور و خدا، جهاد و کربلای ایران است.

وی درادامه افزود : کربلای ایران  اسلامی به واسطه خونهای پاک شهدای گرانقدر ما بوی کربلای حسینی می دهد و نشاط این مکان مقدس را برای همه ما زنده خواهد کرد.

مدیر راهیان نور مرکز اردویی سپاه نینوا اذعان کرد :به مناسبت 20 اسفند ماه روز ملی راهیان نور نمایشگاهی از عملکرد نواحی سپاه استان و اقشار بسیج را تنظیم کردیم و درحسینیه الغدیر سپاه نینوا به نمایش گذاشتیم.

حسینی در پایان بیان کرد: کسانی که در مناطق عملیاتی دفاع مقدس حضور پیدا می‌کنند و سجده بر خاک این مناطق می‌زنند، می‌توانند آن نور را احساس و قلب‌شان را از آن فضا بهره‌مند سازند و این حس و  حال توصیف شدنی نیست .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید