۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:25
کد خبر : 8648698
۱۴:۲۵

۱۳۹۴/۱۲/۱۹
امام جمعه خلخال:

هیچ وظیفه ای بالاتر از خدمت به خانواده معظم شهدا وایثارگران نداریم

ایثاری که خانواده شهداء با صبوری و مجاهدت فرزندانشان درراه حفظ وطن انجام داده اند شایسته تقدیر و سپاس است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از خلخال، حجت الاسلام امیر رشتبری در دیدار با کارکنان اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان خلخال و جمعی از ایثارگران و آزادگان خلخال گفت: وظیفه ای بالاتر از خدمت به خانواده معظم شهدا و ایثارگران نداریم.

وی با تبریک این سالروز و خدمات شایسته بنیاد شهید وامورایثارگران برای خانواده معظم شهدا وایثارگران بر لزوم جدیت این سازمان در رفع مشکل این خانواده ها تاکید وگفت: ایثاری که خانواده شهداء با صبوری و مجاهدت فرزندانشان درراه حفظ وطن انجام داده اند شایسته تقدیر و سپاس است و باید این نعماتی که به عنوان خانواده معظم شهدا، ایثارگران ، جانبازان و آزادگان در جامعه هستند قدر بدانیم .

وی خدمت شایسته به این قشر از خانواده ها که به عنوان پیشانی جامعه حساب می شوند را وظیفه مسئولین دانست.

در این مراسم عبدالله فرجی رئیس اداره بنیاد شهیدوامور ایثارگران خلخال نیز از عملکرد یکساله این ارگان در سالروز تاسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی گزارش را به محضر امام جمعه شهرستان خلخال و ایثارگران ارائه داد.

فرجی گفت: هم اکنون بیش از صد آزاده سرافزار در شهرستان خلخال زندگی می کنندکه رسیدگی به امورات این آزادگان و در کنار سایر ایثارگران از وظایف بنیاد شهید انقلاب اسلامی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید