وی با بیان اینکه 32 هزار اثر به این جشنواره ارائه شده است، عنوان کرد: مفتخریم که اختتامیه این جشنواره در شهر قهرمان پرور خرمشهر با استقبال بسیار خوب شرکتکنندگان در حال برگزاری است.
فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج کشور گفت: اینکه افرادی از اقصی نقاط جهان، اعم از مسلمان و غیر مسلمان آثاری به این جشنواره ارسال کردند و در جمع ما حضور یافتند، سبب افتخار ماست.
وی با اشاره به بیستم اسفند، سالروز حضور مقام معظم رهبری در جمع راهیان نور، اعلام کرد: امروز به یمن حضور ایشان به نام روز ملّی راهیان نور نامگذاری شد.
سردار فضلی در پایان تأکید کرد: ملت ایران دیروز روحیه ضد آمریکایی و ضد استکباری خود را در پرتاب مقتدرانه موشکهای بالستیک و امروز در این حرکت بزرگ فرهنگی در مقابل قدرتهای بزرگ نشان داد.