۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
13:41
کد خبر : 8650277
۱۰:۳۲

۱۳۹۴/۱۲/۲۴
لاریجانی در صحن علنی مجلس:

لایحه بودجه دودوازدهم تا فردا تعیین تکلیف می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لایحه بودجه دو دوازدهم تا فردا در مجلس تعیین تکلیف می شود، از نمایندگان خواست که مساعدت کنند تا این لایحه به نتیجه برسد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (دوشنبه) پارلمان پس از ارائه لایحه دو دوازدهم بودجه 95 از سوی دولت، اظهار داشت: اگر دوفوریت این لایحه در نشست امروز به تصویب برسد، کمیسیون مربوطه امروز جلسه گذاشته و لایحه را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد تا اصل لایحه در نشست فردا به تصویب برسد و دولت در 2 ماهه اول سال آینده برای پرداخت حقوق و مسائل دیگر با مشکل مواجه نشود.

وی همچنین گفت: قبلاً هم ما این مسئله را اعلام کرده بودیم که دولت اگر لایحه دو دوازدهمی را زودتر به مجلس ارائه می‌کرد، بسیار بهتر بود؛ حال در شرایط کنونی نمایندگان می‌بایست مساعدت کنند تا لایحه مذکور امروز و فردا تعیین تکلیف شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید