۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
21:35
کد خبر : 8650918
۱۲:۲۹

۱۳۹۴/۱۲/۲۵
حجت الاسلام راشد یزدی:

اخلاص، تابلو و نماد بسیج است

یکی از وعاظ برجسته کشور، بسیج را تابلو و نماد بسیج دانست و گفت: بسیجی همچنین نماد دیانت و اخلاق است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد حجت‌الاسلام کاظم راشد یزدی، پیش از ظهر امروز در نشست شورای قشر بسیج استان یزد اظهار داشت: بسیجی خدمتگزار واقعی به نظام و مردم است و خدمتگزاری از ثواب بالا و اجر دنیوی و اخروی بسیار برخوردار است.

وی بیان کرد: بزرگان دین نیز همواره بر این نکته تاکید داشته‌اند که خدمت به مردم، گره‌گشایی از امور آنها و تلاش برای بهبود وضعیت مردم، از ثواب بسیار بالایی برخوردار است.

راشد یزدی با تاکید بر اینکه همه افراد جامعه نسبت به یکدیگر مسئولیت و وظیفه دارند، افزود: قرآن کریم همه مسلمین را برادران دینی یکدیگر معرفی کرده ضمن اینکه همه ما بنده خدا هستیم و بنده خدا باید به بنده دیگر خیر برساند.

وی، بسیج را منشأ خیر و برکت برای جامعه دانست و افزود: بسیج نماد خدمتگزاری به مردم، تقوا،‌ اخلاق و ولایتمداری است.

راشد یزدی همچنین اخلاص را تابلو و نماد بسیج دانست و تصریح کرد: بسیجیان کسانی هستند که برای رفع مشکلات مردم و جامعه برگزیده شده‌اند و این بالاترین مسئولیت است زیرا هیچ خدمتی مانند رفع مشکلات مردم نیست.

وی تاکید کرد: اگر این خدمات بسیج نباشد، انقلاب کمرنگ می‌شود و برای توسعه و رشد انقلاب باید خدمات به مردم و رسیدگی به مشکلات و سختی‌های آنها و رفع مشکلاتشان را توسعه دهیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید