۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:13
کد خبر : 8651518
۱۴:۳۷

۱۳۹۴/۱۲/۲۶

واکنش ترکیه به طرح فدرالی شدن سوریه

وزارت خارجه ترکیه در بیانیه ای به مطرح شدن اجرای نظام فدرالی در سوریه واکنش نشان داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از شبکه المیادین؛ وزارت خارجه ترکیه روز چهارشنبه در بیانیه ای ضمن حمایت از تمامیت ارضی سوریه، اعلام کرد: تبلیغات یکجانبه ای که در مورد فدرالی شدن سوریه مطرح می شود، باطل است.

ساعتی پیش خبرگزاری رویترز به نقل از آنچه مقام های کرد سوریه خواند گزارش داد که پیش بینی می شود روز چهارشنبه در مناطقی از سوریه استقرار نظامی فدرالی اعلام شود.

پیشتر وزیر خارجه سوریه با اشاره به اظهارات اخیر برخی مقامات غربی و مسئولان سازمان ملل درباره فدرالی شدن سوریه گفت: دمشق به هیچ وجه بحث درباره فدرالیسم در سوریه را نمی‌پذیرد.


ولید المعلم با تاکید بر اینکه ما خواهان وحدت اراضی سوریه هستیم و برای آن تلاش می‌کنیم گفت: مرحله انتقالی در سوریه تنها به معنی روی کار آمدن یک دولت جدید و تدوین یک قانون اساسی جدید است نه اینکه در کشور تغییرات جغرافیایی-سیاسی رخ دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید