۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
17:33
کد خبر : 8652276
۱۱:۰۶

۱۳۹۵/۰۱/۱۱
مسئول بسیج اساتید کرمانشاه در گفتگو با «بسیج»:

راهیان‎نور عملیات فرهنگی برای تمام اقشار جامعه است

یک استاد دانشگاه گفت: وظیفه همه ما انتقال فرهنگ شهدا به دانش آموزان، دانشجویان و نسل جوان است که برای ادامه دادن راه شهدا و پیمودن مسیر پر خطر، آمادگی لازم را داشته باشند.

محسن حسین آبادی مسئول بسیج اساتید کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج گفت: راهیان نور، حرکت فرهنگی و بسیار تأثیر گزاری برای همه اقشار جامعه است.

وی افزود: شهدای هشت سال دفاع مقدس با حضور و اقدامات ایثارگرانه خود در جنگ تحمیلی رسالت عظیمی که بر عهده داشتند را به خوبی انجام دادند.

مسئول بسیج اساتید کرمانشاه با بیان اینکه پیروزی در عملیات های عظیم جنگ تحمیلی تنها با استقامت و توکل شهدا محقق شد گفت: فرهنگ زندگی و راه شهدا که همان توکل و ایثار بوده باید به نسل جوان امروز منتقل شود.

حسین آبادی با اشاره به اینکه دانش آموزان و دانشجویان، امروز هدف تهاجمات فرهنگی دشمن هستند خاطر نشان کرد: برای آشنایی دانش آموزان و دانشجویان با فرهنگ سیره و سبک زندگی شهدا باید بستری فراهم شود که در مناطق جنگی حضور یافته و با مشاهده موقعیت آنها و استعانت از روح مطهر شهدا اثرات معنوی بالای آن را در خود مشاهده کنند.

این استاد دانشگاه در خاتمه با اشاره به نقش اردوی راهیان نور در پیروی از سبک و سیره شهدا اظهار داشت: وظیفه همه ما انتقال فرهنگ شهدا به دانش آموزان، دانشجویان و نسل جوان است که برای ادامه دادن راه شهدا و پیمودن مسیر پر خطر، آمادگی لازم را داشته باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید