۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
12:00
کد خبر : 8656768
۱۰:۵۱

۱۳۹۵/۰۱/۲۱
بغزیان در گفتگو با «بسیج»:

تفکیک بودجه نفتی و دولتی الزامی است

این اقتصاددان گفت: دولت با الگو قراردادن کشورهای نفت خیزی چون نروژ در راستای تفکیک بودجه نفتی و دولتی اقدام نماید تا بتواند از درآمد حاصله در سایر ابعاد اقتصادی را بکار بندد.

آلبرت بغزیان اقتصاددان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: دولت با الگو قراردادن کشورهای نفت خیزی چون نروژ در راستای تفکیک بودجه نفتی و دولتی اقدام نماید تا بتواند از درآمد حاصله در سایر ابعاد اقتصادی را بکار بندد.

وی با بیان اینکه شدت و کاهش تحریم در روابط اقتصادی مهم است افزود: اقتصاد مقاومتی در حوزه نفتی شرایط بالقوه‎ای را ایجاد می‎کند تا در شرایط  شدت یافتن تحریم‎ها و عدم خرید نفت از سوی کشورهای غربی و آمریکایی اقتصاد کشور در منجلاب نابودی فرو نرود.

این اقتصاددان خاطر نشان کرد: در نظر داشتن تدابیر ویژه به غیر از توافقات برجامی ضروری است تا در زمانی که ممنوعیت خرید نفتی بر کشور تحمیل گردید بتوان از درآمدهایی که در مسیر غیر نفتی سرمایه گذاری شده بهره گرفت.

وی گفت: رونق مخازن نفتی و سرمایه گذاری در این حوزه عامل موثر در اقتصادی نمودن منابع نفتی محسوب می‎گردد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید