۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
04:38
کد خبر : 8663644
۱۶:۴۳

۱۳۹۵/۰۲/۰۳
خطيب جمعه گرمي:

حفظ استقلال كشور بدون سپاه ممكن نيست

دولتمردان سياسي بدون سپاه نمي‌توانند استقلال كشور را حفظ كنند و از نظر آمريكا، ايران به خاطر سپاه تروريست است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از گرمی، حجت‌الاسلام يدالله صفري، امام جمعه گرمي در خطبه‌هاي نماز جمعه با گراميداشت دوم ارديبهشت سالروز تاسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، اظهار كرد: جايگاه بلند و ارزشمند سپاه پاسداران و رشادت‌هاي بي‌شمار رزم آوران آن نهاد در طول هشت سال دفاع مقدّس، در قالب وصف نمي‌گنجد و اقتدار و توليدات تسليحاتي و اطاعت از امر ولايت و تبعيت محض لرزه به تن دشمنان انداخته است.
 
وي با بيان اينكه آمريكا  به خاطر سپاه به ايران حمله نكرده است؛ گفت: دولتمردان سياسي بدون سپاه نمي‌توانند استقلال كشور را حفظ كنند و از نظر آمريكا، ايران به خاطر سپاه تروريست است؛ چون سپاه در عراق و سوريه مي‌جنگد در مقابل دست نشانده‌هاي آنها ايستادگي مي‌كند.
 
وي سپاه را درياي خروشان و نهر پر تلاطم و فرزند برومند انقلاب اسلامي وصف كرد و گفت: اين نهاد مردمي در شرایط سخت با همه قوا از مرزها و کیان انقلاب دفاع می‌کند.
 
حجت‌الاسلام صفري خاطرنشان کرد: در هر زمانی که انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران مورد تهدید دشمنان واقع شده سپاه با همه توان وارد صحنه کارزار شده و نقش خود را ایفا کرده است.
 
وي با تسليت 15 رجب سالروز وفات حضرت زينب(س) گفت: زنان جامعه ما روش و مدل زندگی خود را برپایه زندگی ایشان پایه‌گذاری کنند و اسلام با حضور زن در جامعه مخالف نیست؛ اما باید حد و مرز، حجاب و عفت حفظ شود.
 
خطيب جمعه گرمي ادامه داد: حضرت زینب(س) الگوی عفت و پاکدامنی است و ایشان برای زنان جامعه امروز ما الگو می‌باشد.
 
حضرت زینب(س) پیام‌آور کربلا الگوی صبر و مقاومت است و حضرت زینب(س) را می توان قهرمان صبر نامید.
 
وي با یادآوری این مطلب که توطئه ننگین آمریکا در واقعه طبس با امدادهای غیبی الهی شکست خورد؛ افزود: علت امدادهای غیبی الهی به ملت ایران را می توان در عمل به عهدی دانست که ملت ایران با خدای خود بسته بودند و آن حفظ اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس بود.
 
وی با تشریح واقعه طبس و اینکه طوفان شن به اذن الهی تمام برنامه های آمریکا را به هم ریخت و این کشور را رسوای جهان کرد گفت: واقعه طبس همواره برای ملت ایران یادآور این است که آمریکا همیشه و در همه زمان ها دشمن ما بوده و هست و باید در مقابل این دشمن همواره هوشیار و آگاه باشیم.
 
امام جمعه گرمي در ادامه با اشاره به اینکه اگر مجلس ترحیم تشریفاتی شود و تجملات در آن جلوه کند انسان از آثار آن فاصله می‌گیرد، افزود: تشریفات و تجملات در مراسم ختم برای میت هیچ ثمره‌ای ندارد و خدمات تجملاتی و اسراف گرایانه نه تنها هیچ سودی برای میت ندارد بلکه عذابی برای روح او می شود.
 
امام جمعه گرمي فرهنگسازی در این زمینه را امری ضروری می‌داند و اظهار كرد: باید در این زمینه کار شود و صاحبان عزا به واقعیت‌ها برسند و این را بدانند که اگر هدفشان آرامش متوفی است به جای تجملات زمینه قرآن خوانی و خیرات را برای او فراهم کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید