۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:03
کد خبر : 8665458
۱۰:۳۸

۱۳۹۵/۰۲/۰۷

داعشی‌ها از بیم جنگیدن استعلاجی می‌گیرند!

بر اساس تازه ترین اخبار واصله از گروه تکفیری داعش، عناصر تروریستی برای فرار از خط مقدم نبرد علیه نیروهای مردمی و دولت ارتش سوریه، از پزشکان می خواهند تا با نوشتن نسخه های جعلی به آنان مرخصی استعلاجی بدهند.
به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از "دیلی میل"، بنابر این گزارش، عقب نشینی های عمده این گروه تروریستی از مناطق تحت اشغالش در هفته های اخیر سبب شکل گیری موجی از هراس و تنزل چشمگیر روحیه عناصر داعشی شده است.

به نوشته دیلی میل: پس از آنکه جنگنده های روسیه چاه های نفتی داعش را در سوریه و عراق منهدم کردند، این گروه تکفیری در ماه های اخیر بلاجبار دستمزدهای اعضایش را کاهش داده است.

داعشی‌ها از بیم جنگیدن استعلاجی می‌گیرند!
مرکز مبارزه با تروریسم (CTC) نوشت: کمبود نیرو طی سال اخیر در این گروه تروریستی مشهود بوده است.

در ادامه این گزارش آمده است: انتشار اسناد دیگری نشان می دهد که عناصر داعشی برای فرار از جنگیدن در خط مقدم نبرد علیه نیروهای مردمی و دولت ارتش سوریه، از پزشکان می خواهند تا با نوشتن نسخه های جعلی به آنان مرخصی استعلاجی بدهند.

دیلی میل نوشت: در نتیجه بمباران هوایی روسیه، درآمد این گروه تروریستی در سال 2015 میلادی حدود 30 درصد کاهش یافت تا اداره عملیات تروریستی و حفظ قلمرو برای داعش به مراتب سخت تر از گذشته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید