۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
12:31
کد خبر : 8666104
۱۰:۴۷

۱۳۹۵/۰۲/۰۸
فرماندار خلخال مطرح کرد

زمینه سازی برای اشتغال بیش از3 هزار نفر در خلخال

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، علی نظری در نشست با اصحاب رسانه خلخال اظهار داشت: با رایزنی‌های انجام شده مسئولان شهرستان با سرمایه‌گذار بخش خصوصی یکارخانه فراوری سنگ‌های تزئینی در شهرستان خلخال ایجاد شده و زمینه اشتغال افراد بیکار و جویای کار را در منطقه فراهم می‌کند.

فرماندار شهرستان خلخال از تامین زمین مورد نیاز برای راه‌اندازی این واحد صنعتی در شهرستان خلخال خبر داد و گفت: با توجه به وجود سنگ‌های تزئینی در شهرستان با راه‌اندازی این کارخانه از خام‌فروشی این سنگ‌های تزئینی جلوگیری شده و عایدات آن به طور کامل نصیب شهرستان خواهد شد.

وی با اشاره به سفر اخیر خود به تهران و نشست با سرما‌یه‌گذار کارخانه لاستیک‌سازی بیان کرد: این سفر که به همرا نماینده فعلی و منتخب مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی انجام شد در زمینه راه‌اندازی این واحد صنعتی رایزنی‌های لازم انجام شد و با نظر مساعد این سرمایه‌گذار طرح راه‌اندازی کارخانه تایرسازی با ظرفیت تولید سالانه 50 هزار تن انواع لاستیک در شهرستان اجرا می‌شود.

فرماندار شهرستان خلخال با بیان اینکه راه‌اندازی این مجتمع صنعتی زمینه‌ساز اشتغال بیش از 3 هزار نفر در شهرستان می‌شود، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این کارخانه یک هزار و 200 نفر به شکل مستقیم و 2 هزار نفر نیز به شکل غیرمستقیم در آن مشغول به فعالیت تولیدی می‌شود و بسیاری از مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شود.

نظری افزود: خوشبختانه در حال حاضر شاهد تلاش و اتفاق نظر هر دو نماینده فعلی و منتخب مردم شهرستان در ملس برای توسعه شهرستان هستیم به طوری که تلاش می‌کنند تا زمینه‌ساز حضور هر چه بیشتر سرمایه‌گذاران در شهرستان برای فعالیت‌های اقتصادی و توسعه اشتغال و تولید در شهرستان باشند که انتظار می‌رود این امر زمینه‌ساز توسعه هر چه بیشتر شهرستا‌ن در زمینه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی و اشتغال شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید