۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
15:11
کد خبر : 8666590
۰۸:۰۶

۱۳۹۵/۰۲/۰۹

به مناسبت فرارسیدن هفته عقیدتی سیاسی

طی مراسمی در محل مرکز آموزشی صالحین سپاه حضرت عباس(ع) استان از 76 نفر از مربیان تربیتی شجره طیبه صالحین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردبیل تجلیل شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، به مناسبت فرارسیدن هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج طی مراسمی از 76 نفر از مربیان تربیتی شجره طیبه صالحین ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردبیل تجلیل شد.
در این مراسم که با حضور جمعی از مربیان و مربیان شجره طیبه صالحین و بسیجیان در محل مرکز آموزشی صالحین سپاه حضرت عباس(ع) استان برگزار شد، حجت الاسلام حسین نوری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه اردبیل با گرامیداشت مقام شامخ معلم ، این قشر از جامعه را دلسوزان مکتب اهل بیت و اسلام ناب محمدی دانست و گفت: در راستای تعمیق اندیشه های شهید مطهری است که سپاه و بسیج می تواند انسان هایی را تربیت نماید که در پیش روندگی انقلاب اسلامی نقش فعالی را ایفا نماید.
در ادامه این مراسم از 76 نفر از مربیان تربیتی که معاونت تعلیم و تربیت سپاه ناحیه اردبیل را در دستیابی به اهداف والای شجره طیبه صالحین همراهی نموده اند با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.












گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید