۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
22:32
کد خبر : 8667413
۱۰:۱۲

۱۳۹۵/۰۲/۱۱
ستاری خبر داد

رئیس جمهور کره جنوبی فردا به ایران می‌آید

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه ۱۲ اردیبهشت رئیس جمهور کره جنوبی به ایران می‌آید، گفت: ماحصل این سفر انعقاد توافق نامه‌ها در بحث توسعه فناوری همکاری با پارک‌های علم و فناوری می باشد که وزارت علوم نیز تفاهم نامه‌ای با کره جنوبی به امضا می‌رساند.
به گزارش خبرگزاری بسیج، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره دیدار رئیس جمهور کره جنوبی با مقامات کشورمان گفت: رئیس جمهور کره جنوبی 12 اردیبهشت ماه به تهران سفر می کند که یک سفر دو روزه است و در این سفر با رئیس جمهور کشورمان نیز ملاقات دارد.

 

وی افزود: در این جلسه پیرامون تعامل کره جنوبی با ایران رایزنی صورت می گیرد و موافقت نامه هایی نیز بنا شده به امضای دو طرف برسد.

 

ستاری در ادامه تاکید کرد: در خلال این دیدار، رئیس جمهور کره جنوبی و هیئت همراه بازدیدهایی هم با وزرای کشور خواهد داشت.

 

وی در پاسخ به این که آیا موافقت نامه های علمی نیز در این سفر به امضا می رسد، گفت: مسلما یکی از مباحث مهم و مطرح شده همین مسئله موافقت نامه های علمی است و در همان جلسات دیدار به امضا خواهد رسید.

 

ستاری در پایان خاطر نشان کرد: توافق نامه ها در بحث توسعه فناوری همکاری با پارک های علم و فناوری می باشد که وزارت علوم نیز تفاهم نامه ای با کره جنوبی به امضا می رساند هم چنین در حوزه آی سی تی هم دو طرف تمایل دارند برای انعقاد تفاهم نامه به نتیجه برسند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید