۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
06:41
کد خبر : 8669181
۱۲:۲۰

۱۳۹۵/۰۲/۱۳

دیدار با امام جمعه کرمان در هفته عقیدتی سیاسی

به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی حجت الاسلام و المسلمین محسن زاده مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله(علیه السلام) به همراه تعدادی از مسئولین دفاتر نمایندگی ولی فقیه رده های مستقر در شهر کرمان با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان آیت الله جعفری دیدار کردند.

 به گزارش خبرگزاری بسیج کرمان:
در دومین روز از هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج، حجت الاسلام و المسلمین محسن زاده مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله(علیه السلام) به همراه جمعی از اساتید، مربیان و مدیران عقیدتی سیاسی سپاه و مسئولین دفاتر نمایندگی ولی فقیه با نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان دیدار کردند.
در این دیدار ابتدا حجت الاسلام و المسلمین محسن زاده پیرامون هفته عقیدتی سیاسی مباحثی را ایراد نمودند سپس سرهنگ عباسزاده مسئول عقیدتی سپاه ثارالله(علیه السلام) گزارشی از برنامه های هفته عقیدتی سیاسی ارائه کردند.
در ادامه این دیدار آیت الله جعفری اسلام را به عنوان الگوی برتر در دنیا معرفی کرد و از آمریکا به عنوان دشمن بزرگ یاد کردند و منافقین را به عنوان نیروهای اصلی آمریکا معرفی کردند .
وی ولایت فقیه را در ادامه ولایت ائمه معصومین(سلام الله علیهم اجمعین) و امامت که جزء اصول اصلی دین بودند عنوان کرد و گفت: امروز آرامش و آسایش منطقه و وحدت رویه مسئولین و مردم با نظام جمهوری اسلامی مرهون ولایت فقیه است و سپاه و بسیج و ارتش و نیروی انتظامی و سربازان گمنام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) را جزء سربازان و بازوان ولایت معرفی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید