۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
20:00
کد خبر : 8669427
۱۶:۳۸

۱۳۹۵/۰۲/۱۳
امام جمعه شبستر:

جایگاه معلم در دین مبین اسلام جایگاه والایی است

خبرگزاری بسیج: امام جمعه شبستر در دیدار با کارکنان سپاه این شهرستان به مناسبت هفته عقیدتی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری گفت: کمتر کسی امروز پیدا می شود که جایگاه معلم در دین مبین اسلام را نداند و هرکدام از ما به عنوان یک مسلمان وظیفه داریم از این سرچشمه زلال و رودخانه خروشان و دریای مواج آثار و افکار شهید مطهری استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام محمدزاده افزود :یکی از خصوصیات این بزرگوار و این عالم، ناب بودن و زلال بودن فکر شهید مطهری است، شخصیتی که پاسخ‌گویی به شبهات زمانه و مقابله با انحرافات فکری و عقیدتی را وجهة همّت خویش ساخت تا بدانجا که در قبال این مجاهدت عظیم علمی جان خویش را فدای آرمان خود کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود انقلاب اسلامی ایران را هدیه الهی و یک انقلاب عقیدتی در جهان دانست که امروز منشا تحول های عقیدتی و اخلاقی درجهان شده است و همه دانشمندان جهان را به تحقیق و پژوهش درحول محور دین واداشته است.

حجت الاسلام محمدزاده بیان کرد: انسان ها همیشه تابع اعتقادات خودشان عمل می می کنند و اعتقاد اسلامی تابع فطرت پاک انسان هاست بنابراین خداوند متعال همه انسان ها براساس فطرت پاک خدایی خلق کرده است.

امام جمعه شبستر بزرگترین مشکل جامعه بشری عمل به اعتقادات دانست و گفت: تنها با عمل به اعتقادات پاک فطری می توان زمینه جذب قلوب و افکار مردم را حول محور اسلام و اعتقادات مسلم دینی سوق داد و سعادت جامعه بشری رارقم زد.

پس از دیدار با امام جمعه شبستر پایوران سپاه هریس با حضور در مزار شهدا با آرمان های پاک و مطهر آن عزیزان والامقام تجدید پیمانی دوباره بسته و یاد خاطره شهیدان گلگون کفنرا گرامی داشتند.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید