۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:45
کد خبر : 8670545
۰۹:۳۹

۱۳۹۵/۰۲/۱۵
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه میامی:

خانواده شهدا میراث داران انقلاب اسلامی و سرمایه های معنوی کشور هستند

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه میامی گفت: خانواده های شهدا مایه افتخار جامعه، میراث داران انقلاب اسلامی و سرمایه های معنوی کشور به شمار می روند و خدمت به آنها افتخاری بسیاربزرگ محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از میامی،حجت الاسلام عیسی سلیمانی در دیدار با خانواده طلبه شهید سلمان کریمی با حضور شورای نمایندگی ولی فقیه سپاه میامی و شورای حوزه مالک اشتر بیارجمند ابراز داشت: شهدا بالاترین جایگاه که همان جایگاه پیامبران الهی بوده نزد خداوند متعال را دارا هستند.

وی افزود:امروز جامعه اسلامی و همه کسانی که در آن با آسایش و آرامش زندگی می کنند، مرهون خون پاک هزاران شهید و جانبازی است که در دفاع از ارزش های اسلامی که از اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ما ارث رسیده است، جانفشانی کردند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه میامی با بیان اینکه انقلاب و نظام اسلامی دارای استوانه‌های قوی است، تصریح کرد: ولایت فقیه، شهدا و مردم استوانه‌های قوی انقلاب هستند.

سلیمانی ابراز داشت:خون شهيدان والامقام وصبر و بردباري خانواده هاي معزز آنان، عزت و اقتدار را براي نظام جمهوري اسلامي ايران در جهان به ارمغان آورد.

وی همچنین با اشاره به جایگاه والای خانواده معظم شهدا،افزود:خانواده های شهدا مایه افتخار جامعه، میراث داران انقلاب اسلامی و سرمایه های معنوی کشور به شمار می روند و خدمت به آنها افتخاری بسیاربزرگ محسوب می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید