۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:29
کد خبر : 8671992
۰۸:۵۵

۱۳۹۵/۰۲/۱۸

خدمات بسیج سازندگی محرومیت را از سیمای کشور زدوده است

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، ماموستا سید احمد سجادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سروآباد که در مسجد جامع این شهر اقامه شد، با اشاره به سالروز تشکیل بسیج سازندگی گفت:خدمات بسیج سازندگی سپاه محرومیت را از سیمای کشور زدوده است.

وی افزود: تشکیل بسیج سازندگی یکی از مهمترین دستاورد های بسیج است که توانسته است با اجرای طرح های مختلف اقتصادی علاوه بر اشتغالزایی کمک کار دولت نیز باشد.

ماموستا سجادی ادامه داد: بسیج سازندگی سپاه شهرستان سروآباد در سال 94 در راستای رفع محرومیت‌زدایی و کمک به محرومان خدمات بسیار ارزنده‌ای را انجام داد.

به گفته وی، احداث مسجد در روستاها، احداث پل های روستایی، احداث خانه های عالم و اعطای تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان کسب و کار به تعداد بیش از 40 نفر از مهم‌ترین اقدامات و خدمات بسیج سازندگی سپاه سروآباد بود.

وی فعالیت بسیج سازندگی را امری ماندگار در پیشگاه خداوند برشمرد و ایجاد اشتغال در روستاها توسط این نهاد را سودمند و مانعی برای مهاجرت روستاییان برشمرد.

خطیب جمعه سروآباد در ادامه سخنان خود با تبریک هفته معلم اظهار کرد: معلمی شغل انبیای الهی است و بدون شک معلمان در نزد خداوند متعال از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند.

وی گفت: معلم با آموزش علم به دانش‌آموزان و آموختن چگونه زیستن، جامعه‌ای آباد را خواهند ساخت و راه توسعه و پیشرفت را برای آن جامعه هموار می‌کنند.

امام جمعه سروآباد خطاب به معلمان گفت: وظیفه شما وظیفه‌ای خطیر و بزرگ است، چرا که نسل‌های آینده در زیر دستان شما هستند و بایستی آنها را به علم و دانش روز مجهز کنید و در این راستا از هیچ کمک و تلاشی دریغ نکنید.

وی همچنین با تبریک معراج نبی مکرم اسلام(ص) عنوان کرد: واقعه معراج واقعه‌ای عظیم در دین اسلام است، واقعه‌ای که در آن پیامبر اسلام (ص) از هفت آسمان بالاتر رفته و به دیدار حق تعالی رفت.

خطیب جمعه سروآباد تاکید کرد: ایمان به پیامبر(ص) شرط دین است و کسانی که به پیامبر(ص) و معراج ایشان ایمان نداشته باشند در زمره کافران هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید