۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
13:15
کد خبر : 8672763
۱۴:۳۹

۱۳۹۵/۰۲/۱۹

زوج شهرکیانی باغ بادام خود را وقف کردند

یک هزار متر باغ بادام توسط زوج فرهنگی جهت خیرات ، مبرات و ازدواج جوانان وقف شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال وبختیاری، حجت الاسلام مرتضی عزیزی مدیر کل اوقاف چهارمحال وبختیاری گفت: زوج فرهنگی واقف خیراندیش شهرکیانی با ارادت قلبی خود به ساحت مقدس اهل بیت(علیه السلام) با مراجعه به اداره اوقاف و امورخیریه شهرکرد باغ بادام خود را وقف کردند تا با این اقدام خیر و خداپسندانه از فیوضات معنوی وقف بهره مند شوند.

مدیر کل اوقاف چهارمحال وبختیاری افزود: وقف صورت پذیرفته توسط جناب آقای امرالله آزاد شهرکی و سرکار خانم طاهره نادری ،شامل باغ بادام به متراژ 1000 مترمربع واقع در شهرستان سامان است که با نیت خیرات و مبرات و هزینه ازدواج جوانان بی بضاعت صورت پذیرفته است.

وی با اشاره به اینکه وقف صورت پذیرفته با توجه با ایام روز معلم و مبعث پیامبر اسلام صورت پذیرفته اظهار داشت: ارزش ریالی وقف صورت پذیرفته بالغ بر 200 میلیون ریال می باشد.

لازم بذکر است وقف صورت پذیرفته، سومین وقف استان از ابتدای سال جاری است


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید