۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:01
کد خبر : 8672770
۱۴:۴۶

۱۳۹۵/۰۲/۱۹

فعالیت تجاری سرمربی اسبق تیم ملی در بهشهر

ساختمان مرکز مبادلات تجاری که پیش از این در اختیار سهام عدالت بود، با بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی با سرمایه‎گذاری علی پروین در بندر امیرآباد در حال ساخت است که در واقع یک ساختمان تجاری اقامتی کامل محسوب می‎شود.



خبرگزاری بسیج مازندران، فرماندار بهشهر گفت: علی پروین اسطوره فوتبال ایران، به دنبال ساخت بزرگ‌ترین اردوگاه ورزشی تفریحی در این شهرستان است.

سید خالق سجادی درباره سفر علی پروین به بهشهر و نشستی که با او در فرمانداری انجام شد، اظهار کرد: یکی از موضوعات این نشست، درباره ساخت بزرگترین اردوگاه ورزشی تفریحی بود که اسطوره فوتبال ایران خواست تا زمین مناسبی را شناسایی و به او معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه پروین به دنبال مکانی است تا در نقطهای زیبا و دارای فضای سبز با زیرساختهای مناسب باشد، افزود: از ایندست مناطق در بهشهر زیاد سراغ داریم و باید با کار کارشناسیشده و دقیق، مکان شایسته‌ای را به او معرفی کنیم.

فرماندار بهشهر گفت: قرار است در زمینی که مورد تأیید قرار میگیرد، مجتمع ورزشی تفریحی بهمنظور برگزاری اردوهای ورزشی ازجمله فوتبال و فوتسال با تجهیزات و امکانات کامل اردویی ساخته شود.

سجادی ادامه داد: راهاندازی یک تیم فوتبال در لیگ دسته دو کشور نیز از دیگر موارد مورد گفتوگو در نشست با علی پروین بوده است.

وی در پایان گفت: موقعیت جغرافیایی و چشم‌اندازهای طبیعی بهشهر را بر روی نقشه به اطلاع اسطوره فوتبال ایران رساندیم تا آشنایی بهتری از این منطقه داشته باشد.

در سال 93 اسطوره فوتبال ایران دیداری با مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد داشت، در آن دیدار صحبتهایی از سرمایه‌گذاری در این بندر عنوان شد.

اکنون ساختمان مرکز مبادلات تجاری که پیش از این در اختیار سهام عدالت بود، با بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی با سرمایهگذاری علی پروین در بندر امیرآباد در حال ساخت است که در واقع یک ساختمان تجاری اقامتی کامل محسوب میشود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید