حجت الاسلام و المسلمین مهدی طائب رئیس قرارگاه عمار در گفتوگو با خبرنگار سیاسی
خبرگزاری بسیج با اشاره به سخنان اخیر امام خامنه ای پیرامون ضرورت شکستن انحصار آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان علم گفت: آمریکایی ها با انحصار دلار اقتصاد جهان را در اختیار گرفته اند و حتی سلطه اقتصادی آمریکایی ها باعث شده است تا بسیاری از هم پیمانان آمریکا نیز هزینه های سنگینی را متحمل شوند.
وی با اشاره به اینکه در زمینه زبان انگلیسی نیز غرب تلاش دارد تا سلطه فرهنگی خود را از این طریق گسترش دهند، افزود: من انتقادی که به سخنان اخیر رئیس جمهور دارم این است که ایشان حرفی در خصوص نقش زبان انگلیسی در توسعه هند زده اند که مبنای علمی و دقیق ندارد و این در شان ریاست جمهوری اسلامی ایران نیست.
طائب با بیان اینکه چنین اظهارنظرهایی این گمانه را ایجاد کرده که دولت به دنبال حاشیه سازی برای فرار از تعهدات خود در برابر برجام است، افزود: به نظر من مساله اصلی اینجاست که این سخنان می تواند اعتبار کشور در سطح بین المللی را خدشه دارد کند زیرا همه می دانند که بین پیشرفت هند و استمعار انگلیس رابطه معکوس وجود دارد.