به گزارش خبرگزاری بسیج، در ادامه اظهارنظرها درباره حملات نظامی ترکیه در مناطق کردنشین این کشور، مقام سازمان ملل از آنکارا خواست اجازه تحقیق در این باره را بدهد.
از چندی پیش که ارتش ترکیه عملیات نظامی خود را در مناطق عمدتا کردنشین این کشور به منظور مقابله با پکک و حامیان آن آغاز کرده، برخی رسانهها درباره «نقض حقوق بشر» توسط نظامیان این کشور ابراز نگرانی کردهاند.
دولت و ارتش ترکیه همواره ضمن رد این مساله تاکید کرده که برای تامین امنیت و مقابله با تروریسم، به عملیات در مناطق جنوب شرقی و جنوبی این کشور دست زده است.
به گزارش آسوشیتدپرس، حالا کمیسر ارشد حقوق بشر سازمان ملل خواستار آن شده که ترکیه اجازه تحقیق درباره نقش حقوق بشر در جنوب شرق این کشور را بدهد.
«زیاد رعد الحسین» تاکید کرده که او گزارشهایی مبنی بر هدف قرار گرفتن عمدی «غیرنظامیان» در حملات نیروهای امنیتی ترکیه در این مناطق دریافت کرده است.
او گفت: «در حالی که ترکیه در قبال حفاظت از جمعیتش در برابر انواع خشونتها مسئولیت دارد اما این موضوع حیاتی است که مقامات این کشور در همه زمانها به حقوق بشر احترام بگذارند».
سازمان ملل خواستار تحقیق درباره گزارشهای خبری مبنی بر مرگ بیش از 100 نفر در شهر «جیزره» هستند؛ افرادی که گزارش شده در حالی که در اماکن تحت محاصره نیروهای ارتش ترکیه بودند، سوزانده شدند.