۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:43
کد خبر : 8674504
۲۳:۱۹

۱۳۹۵/۰۲/۲۱
در راستای حمایت از کالای ایرانی؛

تجمع مطالبه گرایانه دانشجویان ایلامی مقابل سازمان صنعت معدن و تجارت برگزار شد+ تصویر

تجمع مطالبه گرایانه دانشجویان ایلامی با لبیک به رهبر انقلاب در راستای عملی کردن اقتصاد مقاومتی جهت حمایت از مصرف كالای ایرانی و تحریم كالاهای خارجی ظهر امروز مقابل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج دانشجویی ایلام، تجمع مطالبه گرایانه دانشجویان ایلامی ظهر امروز مقابل سازمان صنعت معدن و تجارت  برگزار شد.
در این تجمع دانشجویان شرکت کننده با لبیک گفتن به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی، با انتخاب كالای ایرانی در راستای حمایت از اقتصاد مقاومتی خواستارحمایت از كالای ایرانی و تحریم كالای خارجی شدند.

همچنین تشكلهای دانشگاههای آزاد و پیام نور ایلام اعلام کردند: ما با لبیك به فرمان رهبر معظم انقلاب با انتخاب كالای ایرانی در راستای حمایت از اقتصاد مقاومتی گام بر می داریم .دانشجویان  با این شعار كه مصرف كالای ایرانی باعث رونق تولیدات داخلی می شود در تجمع امروز حضور باشکوهی  یافتند.


لازم به ذکر است اهداف تجمع  و آثار حمایت از كالای ایرانی و تحریم كالای خارجی عبارت است از :1-ایجاداستقلال اقتصادی و سیاسی   2-ایجاد كار و اشتغال     3-افزایش ابتكارات تولید كنندگان    4-افزایش ثروت ملی     5-كاهش تورم  6- كنترل نقدینگی و....

در این برنامه پس از قرائت بیانیه توسط،صحبت نظری، مسئول بسیج جهاد دانشگاهی و سردادن شعار توسط آقای اسماعیلی دانشجویان یک صدا و بلند فریاد های "مرگ برآمریکا" و" مرگ بر اسرائیل"و مرگ بر آل سعود" سردادند.

در این تجمع، دانشجویان با قرائت بیانیه ، امضای طومار و در دست داشتن پلاکارد اعتراض خود را از ورود بی رویه کالاهای خارجی  که مشابه داخلی دارند، اعلام داشتند.


۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۰۰۰۱.jpg


۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۰۲۵۳.jpg


۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۱۵۹۲۰.jpg

۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۰۳۴۹.jpg

۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۰۱۴۳.jpg

۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۰۸۰۵.jpg

۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۰۹۲۸.jpg

۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۰۹۴۷.jpg

۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۰۸۵۸.jpg

۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۱۷۲۱.jpg

۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۱۰۰۷.jpg


۲۰۱۶۰۵۰۹_۱۲۱۲۰۸.jpg

img_0340.jpg

img_0388.jpg

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید