۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:01
کد خبر : 8674528
۰۰:۳۵

۱۳۹۵/۰۲/۲۲
مسئول سازمان اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه شهداء:

آذربایجان غربی آماده اعزام زائران به مرقد امام (ره) است

مسئول سازمان اردویی، گردشگری و راهیان نور سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: آماده اعزام 12 هزار نفر زائر به مرقد امام خمینی (ره) هستیم.
حسنعلی چراغی در گفت و گو با خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی افزود: 12 هزار نفر در قالب 275 کاروان و هر کاروان یک اتوبوس روز 13 خرداد عازم تهران می شوند.

وی اظهار کرد: هر اتوبوس شامل 40 زائر، یک روحانی، دو راننده، یک نفر از امور فرهنگی و یک مسوول بوده و یک اکیپ پزشکی به همراه آمبولانس و یک اکیپ تعمیراتی نیز کاروانها را همراهی می کنند.

چراغی اضافه کرد: اجرای مسابقات مختلف فرهنگی، بصیرتی و مسابقاتی از متن وصیت نامه سیاسی الهی امام (ره) از برنامه های جنبی این سفر است.

وی گفت: آشنایی نسل جوان با اهداف و آرمان های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی مهمترین هدف از این اعزامهاست. چراغی افزود: بازخوانی اندیشه های بصیرت افزای امام خمینی (ره) و تجدید میثاق با آرما ن های امام راحل از دیگر اهداف برنامه های بزرگداشت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) و اعزام کاروان های زیارتی برای مرقد امام راحل است.

وی بیان کرد: برنامه های روشنگری نیز به صورت هنرمندانه در طول این سفر برای زائران اجرا می شود که محتوای آنها مسایل روز می باشد.

وی گفت: اکیپ خبری نیز از صدا و سیمای استان این کاروانها را برای ساخت مستند همراهی می کنند و کاروانهای اعزامی از استان روز 15 خرداد در شهرهای خود خواهند بود. روز 14 خرداد ماه مصادف با سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی در سال 68 می باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید