۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:52
کد خبر : 8674958
۱۳:۱۳

۱۳۹۵/۰۲/۲۲
جانشین سپاه امام صادق(ع):

بالاترین مشخصه یک پاسدار الگوپذیری از سیدالشهدا(ع) است

جانشین سپاه امام صادق (ع)در جمع پاسداران سپاه دشتی گفت: الگوپذیری از سیره سیدالشهدا(ع) بالاترین ویژگی یک پاسدار واقعی است و نزدیکی هر چه بیشتر به این سیره است که به مقام پاسداری ارزش می دهد.

 


 




به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان دشتی، حمید خرمدل ظهر امروز در آیین گرامیداشت روز پاسدار که با حضور فرمانده، پاسداران و خانواده این عزیزان در سالن شهدای دانش‌آموز خورموج برگزار شد ضمن تبریک میلاد امام حسین (ع)، روز پاسدار و میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و زین‌العابدین (ع) اظهار داشت: بهترین نام‌گذاری‌ها در همه مجموعه‌ها مربوط به سپاهیان است که میلاد امام حسین (ع) به‌عنوان روز پاسدار نام‌گذاری شده است.

جانشین فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر افزود: شأن و وظیفه پاسداری با مکتب و اندیشه حسینی قابل ‌تفکیک نیست از بهترین نعمت‌ها که خداوند به ما ارزانی داشته‌اند کسوت پاسداری است.

خرمدل با بیان اینکه امام حسین (ع) همه هستی مادی و معنوی خود را تقدیم به انقلاب و عاشورا کردند، اضافه کرد: ایشان برای امربه‌معروف قیام کرد و امروز وظیفه ما پاسداران نیز چنین است و پاسداری یک تکلیف الهی و برگرفته از قیام عاشوراست.

وی خاطرنشان کرد: امربه‌معروف و نهی از منکر یک رسالت بسیار سنگین و بر جامانده بود که ما امر به معرف و نهی از منکر اصلی را انجام داده‌ایم و آن هم انقلاب اسلامی بود.

جانشین فرمانده سپاه امام صادق (ع) استان بوشهر افزود: انقلاب اسلامی برگرفته از قیام عاشورا در سال 57 بود و مسلمانی را احیا کرد، انقلاب تمام‌شدنی نیست برخلاف برخی از مسئولین که می‌گویند انقلاب برای 6 ماه، یک سال و دو سال است و قیام ما باید به قیام امام زمان (عج) منتهی شود.

خرمدل یادآور شد: امام حسین (ع) در هر فرصتی برای تبلیغ دین حتی در شب تاسوعا استفاده کرد و امام حسین (ع) در شب تاسوعا مذاکره نکرد اما تذکر داد و هدفش هدایت بود و از قلت نیرو نترسید و امروز وظیفه پاسداری ما همین را حکم می‌کند.

وی افزود: عربستان سعودی دارای یک هزار فروند جنگنده است اما با این‌ همه امکانات و کمک‌های ترکیه، آمریکا، رژیم صهیونیستی و ... با سه کشور ضعیف در نبرد هستند ولی قادر به انجام کاری نیستند.

خرمدل گفت: در قیام امام حسین (ع) تمام خانواده شرکت داشتند همان‌طور که در قیام امام حسین شهید شش‌ماهه تا پیرمرد 70 ساله وجود داشت در قیام امام خمینی (ره) نیز چنین شهدایی داشتیم.

وی تأکید کرد: مجموعه سپاه باقدرت، وظیفه‌ای که بر عهده دارد را انجام می‌دهد و در عراق و سوریه سردار 70 ساله تا نوجوان 17 ساله مبارزه کرده و به شهادت نائل می‌شوند.

خرمدل تصریح کرد: این روحیه معنوی برگرفته از قیام عاشوراست که روزانه افرادی زیادی با مراجعه به سپاه پاسداران خواستار اعزام به کشور سوریه هستند تا از حرم حضرت زینب (س) دفاع کنند.

فرمانده سپاه امام رضا (ع) شهرستان دشتی نیز ضمن تجلیل از شهدای انقلاب، 8 سال دفاع مقدس و شهدای حرم نیز میلاد باسعادت سومین اختر تابناک امامت و ولایت (روز پاسدار) و میلاد باسعادت قمر بنی‌هاشم و امام سجاد (ع) را به تمام خانواده پاسداران تبریک گفت.

علی غضنفری یادآور شد: بزرگ‌ترین افتخار برای سپاه این است که میلاد حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به‌عنوان روز پاسدار نام‌گذاری شده و قطعاً بر همه ما واجب است که از این عنوان باعزت و اقتدار پاسداری کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید