۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:25
کد خبر : 8674985
۱۳:۴۳

۱۳۹۵/۰۲/۲۲

خان طومان بار دیگر اشغال شد + عکس

گروهک تروریستی موسوم به ترکستان وابسته به القاعده با انتشار تصاویری مدعی اشغال کامل منطقه خان طومان در حومه حلب شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، گروهک تروریستی موسوم به ترکستان وابسته به القاعده با انتشار تصاویری مدعی اشغال کامل منطقه خان طومان در حومه حلب شد.

یک گروهک تروریستی مدعی اشغال خان طومان شد + عکس

یک گروهک تروریستی مدعی اشغال خان طومان شد + عکس

یک گروهک تروریستی مدعی اشغال خان طومان شد + عکس


پیشتر رسانه های وابسته به گروه باصطلاح معارضان سوری اعلام کردند که عناصر گروهک جیش الفتح روز جمعه گذشته توانستند پس از سلسله درگیری های شدید با نظامیان ارتش سوریه کنترل منطقه خان طومان را در حومه جنوبی حلب به دست بگیرند.

از روز شنبه چند گردان از مناطق مختلف سوریه به ویژه منطقه زینبیه به سمت جنوب حلب حركت كردند و كاروان های سلاح و مهمات نیز هم اكنون به الحمیره رسیده اند.

با توجه به حضور یک هزار تروریست در خان طومان، این نبرد می تواند علاوه بر آزادسازی خان طومان و الخالدیه به هلاكت هزاران تروریست منجر شود به همین دلیل یگان های شركت كننده از روزشنبه در حال كوبیدن مناطق پشت تروریست ها برای جلوگیری از فرار آن ها هستند.

شهرک خان طومان در جنوب حلب روز جمعه به اشغال تروریست های زیرمجموعه جیش الفتح درآمد.

در این حمله كه با هجوم چند انتحاری و خودروهای بمب گذاری شده آغاز شد، اعضای دستكم هشت گروه تروریستی مشاركت داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید