۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:26
کد خبر : 8675216
۱۹:۰۰

۱۳۹۵/۰۲/۲۲
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی خبر داد

وجود 357 کلاس درس خشت و گلی در آذربایجان غربی

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی از وجود 357 کلاس درس خشت و گلی در آذربایجان غربی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، فریدون سیدمصطفوی در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان غربی که در سالن آمفی تئاتر شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی برگزار شد، اظهار داشت: خیرین مدرسه‌ساز هر گامی که برداشته‌اند دری از درهای زندان و اقدامات غیرقانونی افراد جامعه را می‌بندند و در واقع با این حرکت توانستند جامعه را از جاهلیت نجات دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه‌ساز با ساخت مدارس در روستاهای آذربایجان غربی تمام روستاها را آباد کرده و سبب شدند تا روستاییان به سایر روستاها و همچنین به شهرها به جهت تحصیل فرزندان خود مهاجرت نکنند.

این مسؤول ادامه داد: ساخت مدارس در روستاها باعث آبادانی روستاها شده و خیرین مدرسه‌ساز حتی با ساخت یک مدرسه تک کلاسی شور و اشتیاق را در اهالی روستا برای ارتقای دانش ایجاد کرده‌اند.

مصطفوی با اشاره به ساخت 44 باب مدرسه در آذربایجان غربی و ساخت 150 کلاس درسی در این استان، افزود: این مدارس و کلاس‌ها توسط بنیاد برکت و موسسه آموزشی علوی ساخته شده است.

وی از وجود 357 کلاس درس خشت و گلی در آذربایجان غربی خبر داد و گفت: هم‌اکنون 480 کلاس دو نوبته در این استان وجود دارد که نیازمند رسیدگی خیرین مدرسه‌ساز است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: مساکن مهر آذربایجان غربی فاقد مدرسه و کلاس درس هستند و این موضوع در آینده‌ای نزدیک دانش‌آموزان استان را دچار مشکلات فراوان می‌کند.

این مسؤول افزود: امید است که این مشکل توسط خیرین مدرسه‌ساز و دولت حل شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید