۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
07:40
کد خبر : 8675441
۱۰:۱۱

۱۳۹۵/۰۲/۲۳

عزت جامعه اسلامی مدیون خون شهدا و ایثارگران است

فرماندار کنگاور گفت: عزت جامعه اسلامی ما مدیون خون شهدا و ایثارگری رزمندگان اسلام، جانبازان عزیز و آزادگان سرافراز است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کنگاور، شریف خسروی در دیدار با چند تن از جانبازان شهرستان کنگاور، آرامش امروز جامعه را حاصل رشادت‌ها و شجاعت‌های رزمندگان اسلام در طول انقلاب به ویژه هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد.
وی افزود: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، جانبازان ما هم از نعمت زندگی برخوردارند و هم عضو شهیدی را با خود همراه دارند.
خسروی اظهار کرد: بخش زیادی از مشکلات و سختی های جانبازان و ایثارگران متحمل خانواده‌های جانبازان و همسران آنها بوده که در تمام مراحل زندگی همدوش این عزیزان قدم بر می‌دارند.
تقدیر از خانواده‌های جانبازان توسط امام جمعه، فرماندار، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کنگاور و تجدید پیمان با حماسه ‌سازان هشت سال دفاع مقدس پایان بخش این دیدارها بود.
در این دیدارها از خانواده های محمد حنیف قارلقی (جانباز 70 درصد)، منوچهر اکبرآبادی ( آزاده و جانباز 60 درصد) و درویش حسین صفرآبادی (جانباز 60 درصد) بازدید به عمل آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید