۳۱ / خرداد / ۱۴۰۵ - 21 June 2026
13:37
کد خبر : 8675544
۱۳:۳۷

۱۳۹۵/۰۲/۲۳
در مراسم روز جانباز،

روحیه شهادت طلبی مشکل قدرت های استکباری

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کردستان مشکل دشمنان انقلاب با مردم ایران را نه انرژی هسته ای بلکه مسلح بودن ملت ایران به نرم افزار ایمان ، ایثار و از خود گذشتگی ، عشق به میهن ، وحدت و همبستگی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، حسین فیروزی معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی استاندار کردستان عصر روز چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه 95 در سالروز میلاد فرخنده حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز و همچنین گرامیداشت 22 اردیبهشت 88 سالروز سفر پرخیر وبرکت مقام معظم رهبری به استان کردستان در محل پردیس سینمایی بهمن سنندج ضمن اعلام این موضوع گفت : انقلاب اسلامی ایران از پیش از تأسیس تا کنون همواره مرهون ومدیون رشادت ها و از خودگذشتگی زنان ومردان ایثارگری است که با اهداء جان خود و جانبازی با نظام سلطه شاهنشاهی جنگیدند و نهال انقلاب اسلامی ایران را به ثمر نشاندند و در وقایع بعد از انقلاب و جنگ تحمیلی 8 ساله نظام استکبار مردانه ایستادند و امروز نیز همچنان از با صلابت در این راه جانفشانی و ایثارگری می نمایند.


وی تصریح کرد: اگر این روحیه ایثار وشهادت ملت ایران تحت رهبری معمار کبیر انقلاب حضرت امام (ره) نبود ، امنیت و عزت امروز ملت ایران میسر نبود و این است که تمامی ملت ایران خود را مدیون و مرهون خون شهداء و ایثارگری جانبازان و ایثارگران و خانواده های معزز آنان می دانند.

سرپرست معاونت امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری کردستان با اشاره به تحریم های همه جانبه و ده ساله نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: جهان استکبار به بهانه واهی تلاش ایران به استفاده از انرژی هسته ای را در جهت مثبت و بشر دوستانه ، تلاش در جهت ساخت سلاح هسته ای عنوان نمودند و شدیدترین تحریم های تاریخ را به این ملت تحمیل نمودند و زمانی که دیدند این تحریم ها نیز کارساز نبوده ، در برابر پایداری و قدرت ایمان ملت آزاده ایران سر تعظیم فرود آوردند و ایران هسته ای را به رسمیت شناختند.


فیروزی مشکل قدرت های استکباری را در برابر ایران ، روحیه شهادت طلبی و نرم افزار فکری ، همبستگی و وحدت ملت ایران عنوان کرد و افزود: آنها می دانند درحالیکه برابر فتوای رهبر عظیم الشأن انقلاب و سکاندار انقلاب اسلامی ایران « تولید ، گسترش و ساخت سلاح هسته ای ، حرام شرعی است » به دلیل این روحیه بالای ملت و به خیال واهی درهم شکستن آن 10 سال ایران را تحریم نمودند .

وی دربخشی دیگر از سخنان خود در جمع خانواده بزرگ شهداء ، جانبازان و ایثارگران شهرستان سنندج با اشاره به سالروز سفر پرخیر وبرکت مقام معظم رهبری به استان کردستان افزود: سفر رهبر عظیم الشأن انقلاب به استان کردستان ، نقطه عطفی در تاریخ کردستان محسوب می گردد و سخنرانی ایشان در جمع مردم استان کردستان سیاستگذاری برای همیشه در مدیریت کشور است .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید