۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:10
کد خبر : 8676255
۰۹:۰۱

۱۳۹۵/۰۲/۲۵

افتتاح نمایشگاه عفاف و حجاب در دانشگاه علوم پزشکی کردستان

نمایشگاه عفاف و حجاب با هدف ترویج حیا و عفت در بین دانشجویان در فرهنگسرای دانشجو دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کردستان افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در بازدید از این نمایشگاه، گفت: ما باید به تبع از غیرت الهی در داشتن حیا و عفاف در همه جنبه های زندگی اعم از جنبه های اجتماعی، فردی، شغلی و... گام های عملی و اجرایی برداریم و آنرا ملکه ذهن خود سازیم.

دکتر طیب قدیمی افزود: امید است برگزاری این نمایشگاه تلنگر و شروعی باشد برای متصف شدن جوانان و دانشجویان به صفت حیا که اساس حیات و مایه حفظ  شأن و کرامت انسانی است.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه" نجابت آفتاب"، گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه ترویج حیا و عفت در بین دانشجویان، ارتقاء سطح آگاهی جوانان نسبت به مقوله حجاب،تبیین موضوع حجاب (حجاب مصونیت است نه محدودیتو عرضه نمودن محصولات متنوع در دانشگاه است.

حجت الاسلام و المسلمین عارضی افزود: نمایشگاه شامل 4 غرفه با عناوین: غرفه حجاب مردان در ارتباط با پوشش آقایان متناسب با فرهنگ و اعتقادات آنان، غرفه کتاب و رسانه های دیجیتال در زمینه حجاب و عفاف، ازدواج و تربیت فرزند، غرفه سلامت معنوی در رابطه با پژوهش های دانشگاهی با موضوعیت حجاب و معنویت، غرفه فرهنگی شامل کلیپ و پوسترهای تبلیغاتی حجاب و غرفه پوشش مناطق کردستان و غرفه محصولات و ملزومات حجاب شامل انواع چادر، مقنعه، ساق دست، هد، جوراب و... از جمله غرفه های این نمایشگاه می باشد.

 

گفتنی این نمایشگاه که به همت نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه و معاونت دانشجویی برگزار گردیده، به مدت ده روز صبح و عصر با تخفیف فروش محصولات، پذیرای بازدیدکنندگان می باشد

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید