۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:10
کد خبر : 8676258
۱۲:۱۹

۱۳۹۵/۰۲/۲۵
امام‌جمعه خورموج:

فتوای لغو امتیاز تنباکو نشان از اقتدار مرجعیت بود

امام‌جمعه خورموج گفت: فتوای تاریخی لغو امتیاز تنباکو نشان از اقتدار مرجعیت در طول تاریخ مقابل استکبار و زورگویان است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان دشتی، حجت‌الاسلام عبدالحسین مصلح در آئین عبادی سیاسی و وحدت‌آفرین این هفته نماز جمعه خورموج که با حضور اقشار مختلف مردم در مصلای امام خامنه‌ای این شهر اقامه شد ضمن سفارش نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و با بیان اینکه گناه آرامش را از وجود انسان صلب می‌کند گفت: گناه عواقب بد دنیوی و اخروی برای انسان در پی دارد.

امام‌جمعه خورموج با گرامیداشت سالروز لغو تنباکو توسط آیت‌الله میرزا محمدحسن شیرازی در روز 24 اردیبهشت‌ماه افزود: فتوای تاریخی لغو امتیاز تنباکو نشان از اقتدار مرجعیت در مقابل استکبار و زورگویان است.

وی با اشاره به تشکیل رژیم صهیونیستی به‌عنوان روز نکبت، ادامه داد: کشورهای عربی و اسلامی به‌جای اینکه در منطقه از جمهوری اسلامی و محور مقاومت در کشورهای فلسطین، سوریه، عراق، یمن و لبنان حمایت کنند متأسفانه همچون آمریکا و غرب از رژیم جعلی صهیونیستی حمایت می‌کنند.

مصلح فرارسیدن سالروز وفات آیت‌الله بهجت را تسلیت گفت و یادآور شد: آیت‌الله بهجت یکی از ذخیره‌های مذهب تشیع و میراث گران‌قدر اهل‌بیت(ع) بود شاگردان زیادی را تربیت و تحویل انقلاب اسلامی ایران داد.

وی به‌ روز ارتباطات و روابط عمومی اشاره کرد و افزود: از تلاش همه نیروهای که در روابط عمومی ادارات مختلف دولتی واسطه بین مردم و مسئولین هستند، تشکر می‌کنم.

مصلح به‌روز جوان اشاره کرد و بیان داشت: وظیفه همه این است تلاش کنیم تا مشکل ازدواج و شغل جوانان حل‌و فصل شود و امروز جوانان ما علی‌اکبر(ع) را الگوی خود قرار دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید